Zoek vacatures

Zorgassistent Orthopedie, Urologie, Gynaecologie, Plastische chirurgie en KNO

Paramedisch | 16-24 uur per week

Vacaturenummer: 1066191
Reageren t/m: maandag 28 oktober 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Binnen deze verpleegafdeling worden patiënten verpleegd vanuit het snijdende specialisme: Orthopedie, Urologie, KNO, gynaecologie en Plastische Chirurgie. Ben jij die gedreven, enthousiaste en flexibele zorgassistent? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren! Wij bieden je een dynamische werkomgeving in een enthousiast team. Op deze afdeling denkt iedere medewerker positief mee  aan de realisatie van optimale zorg. Er is een fantastisch opleidingsklimaat en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis


Dit ga je doen

Je ondersteunt als zorgassistent bij de verzorging van laag complexe patiënten zoals wassen, aan- en uitkleden en toiletgang. Je bent in staat om veranderingen in de toestand van de patiënt te kunnen signaleren. Verder ben je verantwoordelijk voor de huishoudelijke werkzaamheden, waaronder het schoonmaken en aanvullen van patiëntenkamers, het aanvullen van kasten, schoonmaken van apparatuur etc. Ook coördineer je het transport van patiënten naar de operatiekamer. Tot slot serveer je dranken en maaltijden aan patiënten en vervul je de rol van gastvrouw/gastheer voor patiënten op de afdeling en geeft informatie aan patiënten en diens familie over het ziekenhuis en de afdeling.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 30 (min. € 1.703,- tot max. € 2.534,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Diploma helpende in de zorg 
  • Een zelfstandige werkhouding en in teamverband kunnen functioneren.
  • Flexibiliteit
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent bereid om diensten van 16.00 tot 20.00 uur te doen

Meer weten over deze vacature?

Vraag het de zorgcoördinator, tel. 088-2506469.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als zorgassistent? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Vacatureoverzicht