Zoek vacatures

Voedingsassistent MDL/GE Chirurgie en Chirurgie

Paramedisch | 8-24 uur per week

Vacaturenummer: 1085819
Reageren t/m: zaterdag 1 februari 2020
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Het betreft een min/max-contract voor de inzet op twee naastgelegen afdelingen, te weten: de afdeling Maag-Darm-Lever & GE chirurgie en de afdeling Chirurgie. De voedingsassistent wordt aangestuurd door de teammanager Maag-Darm-Lever & GE chirurgie. Uiteraard zul je ook veel contact hebben met de teammanager Voeding en de teammanager van de afdeling Chirurgie.
Binnen beide afdelingen heerst een gezellige Utrechtse multiculturele sfeer. Binnen onze afdeling werken hardwerkende en eerlijke medewerkers, die respect hebben voor elkaar en de patiënten.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis 

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een voedingsassistent die zich voornamelijk bezig houdt met de voorbereiding en het uitdelen van eten en drinken. Onderdeel hiervan is het realiseren van maatwerk op de individuele vraag van de patiënt/gast met de mogelijkheden die er zijn of gecreëerd kunnen worden. Een voedingsassistent heeft gastheerschap hoog in het vaandel staan en draagt op een ondersteunende wijze bij aan de beleving van de maaltijd. De maaltijd is niet meer alleen een eetmoment, maar is bij uitstek een ‘genietmoment’ voor de patiënt. Dit vertaalt zich in de bijdrage aan de ambiance, de presentatie en sfeer waarin de maaltijd wordt bereid en getransporteerd. Dit allemaal met duurzaamheid, efficiency en volgens strakke dieet-, en hygiënevoorschriften.

Dit bieden wij

  • Leuke collegiale teams
  • De mogelijkheid om vakbeurzen te bezoeken
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 25 (max. € 2.404,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde MBO 2 opleiding Helpende Zorg & Welzijn of Gastheer/Gastvrouw
  • Kennis van de dieetleer
  • Kennis van geldende (wettelijke) voorschriften en normen (zoals HACCP)
  • Gastvrijheid en samenwerken zit in je DNA
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Liselotte Klein 088-2505410

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Voedingssassistent? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht