Zoek vacatures

Senior Anesthesiemedewerker Kwaliteit & Veiligheid

Paramedisch | 9 uur per week

Vacaturenummer: 1204936
Reageren t/m: maandag 3 april 2023
Niveau: HBO
Salarisindicatie: Min. € 3.115,- tot max. € 4.391,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

Algemene chirurgie, een trauma- of spoedoperatie, neuro-, vaat-, KNO-chirurgie en gynaecologische, orthopedische of urologische operaties, onze operatieafdelingen kennen veel afwisseling in laag-, midden- en hoog complexe chirurgie. In Utrecht hebben we acht operatiekamers waaronder een ultramoderne hybride OK; in Zeist werken we sinds enkele jaren op een compleet vernieuwde afdeling met 4 operatiekamers. Op beide locaties hebben we een uitgebreide recovery en holding unit. Een werkplek om écht trots op te zijn.
Door de functie als senior anesthesiemedewerker word je actief betrokken binnen de organisatie en ontwikkel je nieuwe competenties. Als senior leer je de structuren van het ziekenhuis goed kennen. Wat heel leuk is aan het Diakonessenhuis; het is een kleinschaliger ziekenhuis waar connecties snel gevonden en gemaakt zijn, vooral in deze functie. Je gaat vanuit een andere perspectief naar het anesthesievak gaan kijken en kunt je door ontwikkelen. Kortom, optimale voldoening!

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Binnen de discipline anesthesie onderscheiden wij twee senior functies: Kwaliteit & Veiligheid en Materiaal & Apparatuur. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich naast de reguliere werkzaamheden als anesthesiemedewerker één dag per week wil bezighouden met het eerste aandachtsgebied. In deze functie zorg je voor de operationele implementatie van kwaliteitsprojecten en verbetertrajecten binnen ons team en doe je verbetervoorstellen ten aanzien van kwaliteit binnen het OKC. Daarnaast heeft de Senior Kwaliteit en Veiligheid een signaalfunctie met betrekking tot knelpunten ten aanzien van het kwaliteitsbeleid.
Je onderhoudt functionele contacten met collega’s, interne medewerkers en overige afdelingen. En je werkt nauw samen met en ondersteunt de beleidsmedewerker Kwaliteit OKC/CSA.

Dit bieden wij

 • Een collegiale, warme en veilige werksfeer, plezier hebben in het werk vinden we heel belangrijk
 • Ontwikkeling van persoonlijke competenties binnen deze functie
 • Verdieping in je vakgebied met veel zingeving
 • Naast deze functie, werk je als anesthesiemedewerker, waarbij uit wordt gegaan van 9 uur voor seniortaken gecombineerd met een contract voor minimaal 18 uur als anesthesiemedewerker met inzet voor de patiëntenzorg
 • Een salaris volgens FWG-groep 55 (max. € 4.391,- bruto per maand bij een volledige werkweek) waarbij voor het contract voor de seniortaken 2 periodieken bovenop het salaris voor het contract als anesthesiemedewerker worden betaald, plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
 • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

 • HBO werk en denk niveau en hebt meerdere jaren ervaring binnen het vakgebied anesthesie. Daarnaast is kennis van kwaliteitsmanagement een pre.
 • Kennis van en ervaring met informatie- en communicatietechnologie (ICT) die in het ziekenhuis in de verpleegkundige zorg wordt ingezet.
 • Pro- activiteit, zelfstandigheid en vindingrijk.
 • Je kunt goed plannen en organiseren, bent flexibel en beschikt over sterke sociale vaardigheden.
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd over kwaliteit en optimaliseren van patientveiligheid. En natuurlijk gewoon een hele toffe collega!

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Brechje Zijlstra de Ru teamhoofd Anesthesie  088-250 5018 / bzijstrderu@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als senior? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling  je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

34 verpleegkundigen behalen diploma tot senior

Lees verder

34 verpleegkundigen behalen diploma tot senior

Scholieren maken kennis met ons ziekenhuis

Lees verder

Scholieren maken kennis met ons ziekenhuis

Interview doktersassistente Emily Goncalves – de Boer - “Je maakt het verschil voor ouder en kind.”

Lees verder

Interview doktersassistente Emily Goncalves – de Boer - “Je maakt het verschil voor ouder en kind.”

Verpleegkundigen ontvangen certificaat voor verpleegkundig leiderschap

Lees verder

Verpleegkundigen ontvangen certificaat voor verpleegkundig leiderschap

Interview met leerling operatieassistent Jennie: “Er staat altijd iemand voor je klaar.”

Lees verder

Interview met leerling operatieassistent Jennie: “Er staat altijd iemand voor je klaar.”

Aftermovie UIT je Diak

Lees verder

Aftermovie UIT je Diak

Vacatureoverzicht