Zoek vacatures

Radiodiagnostisch laborant (met specialisatie MRI of interventie)

Paramedisch | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1083435
Reageren t/m: woensdag 29 januari 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als radiodiagnostisch laborant/MBB’er aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team?
Het Diakonessenhuis is een modern ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen.
Op de afdeling Radiologie/Nucleaire Geneeskunde werken circa 100 medewerkers, 3 Nucleair Geneeskundigen en 11 Radiologen.
We leveren verrichtingen van hoge kwaliteit, waarbij we de wachttijden voor de patiënt kort houden en de uitslag van het onderzoek snel voor de arts en patiënt beschikbaar is.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als radiodiagnostisch laborant afwisselend op onze locaties in Utrecht, Zeist en Doorn. Daar voer je alle voorkomende onderzoeken zo goed en zelfstandig mogelijk uit. Hierbij wordt je allround ingezet: zowel op de bucky, CT en als gespecialiseerd laborant op de MRI en/of interventies. Je neemt deel aan bijscholing en je deelt je kennis en expertise met je collega’s.
Sinds 2018 is de nieuwe Hybride OK (Siemens pheno) geopend en vanaf januari aanstaande zal onze nieuwe 3T Vida in gebruik genomen worden (naast twee 1,5T systemen). Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s met MRI en/of interventie ervaring.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en verrichtingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG 50 (min. € 2.336,- tot max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding Radiodiagnostisch laborant (of het diploma MBRT) aangevuld met een post-HBO opleiding MRI of interventie (of bereid zijn een Post-HBO opleiding hierin te volgen)
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring op MRI of interventie
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent enthousiast, zelfstandig, flexibel en gemotiveerd
  • Je werkt veilig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Henri de Heus, teammanager Radiologie en Nucleaire geneeskunde (088-2509173),

hdheus@diakhuis.nl

.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Radiodiagnostisch laborant? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht