Zoek vacatures

Radiodiagnostisch laborant (met specialisatie MRI of echo)

Paramedisch | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1032748
Reageren t/m: vrijdag 29 november 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als Radiodiagnostisch laborant (met MRI of echo specialisatie) aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team?
Het Diakonessenhuis is een modern ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen.
De afdeling Radiologie/Nucleaire Geneeskunde bestaat uit circa 106 medewerkers, 11 radiologen en 3 Nucleair Geneeskundigen. We leveren verrichtingen van hoge kwaliteit, waarbij we de wachttijden voor de patiënt kort houden en de uitslag van het onderzoek snel voor de arts en patiënt beschikbaar is.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als Radiodiagnostisch laborant afwisselend in Utrecht en Zeist. Daar voer je alle voorkomende onderzoeken zo goed en zelfstandig mogelijk uit. Daarnaast doe je andere radiologische werkzaamheden (o.a. bucky, CT). Je neemt deel aan bijscholing en je deelt je kennis en expertise met je collega’s.
In 2019 wordt onze derde MRI in gebruik genomen, een 3T. Op dit moment hebben we al twee 1,5T MRI’s in gebruik. Naast het hiervoor intern opleiden van onze laboranten, zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s met MRI ervaring.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en verrichtingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG 50 (max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%. Voor echolaboranten bestaat de mogelijkheid door te groeien naar FWG 55 (max. € 3.917,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur)
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding Radiodiagnostisch laborant (of het diploma MBRT) aangevuld met een post-HBO opleiding MRI of echolaborant. Ook mensen die tijdens hun MBRT-opleiding een MRI of echo minor hebben gedaan worden van harte uitgenodigd om te solliciteren
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent zelfstandig, flexibel en gemotiveerd
  • Je werkt veilig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Tom Derksen, teammanager Radiologie en Nucleaire geneeskunde (088-2506546),

tderksen@diakhuis.nl

of Henri de Heus (088-2509173).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Radiodiagnostisch laborant? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!
Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht