Zoek vacatures

Optometrist

Paramedisch | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1207004
Reageren t/m: donderdag 6 april 2023
Niveau: HBO
Salarisindicatie: Min. € 3.115,- tot max. € 4.391,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

Werk je als Optometrist graag nauw samen met collega’s en andere specialisten, maar zoek je ook vrijheid in je werk? Vind je het een uitdaging om het vak oogheelkunde op een nieuwe poli verder te ontwikkelen? En word je blij van een werkomgeving waarin je aan de slag kunt met de modernste apparatuur? Dan hopen we dat je snel een keer een dag komt meedraaien en sfeerproeven op onze afdeling Oogheelkunde.

Staar, glaucoom, ooglidaandoeningen, netvliesproblemen door slijtage of diabetes, we ontvangen op onze afdeling patiënten met heel uiteenlopende klachten. Vanuit de vergrijzing van de bevolking zien we de zorgvraag, de complexiteit van die zorg en de comorbiditeit steeds verder toenemen. Als afdeling spelen we hierop in door continu te kijken hoe het beter kan - in processen en middelen, maar bijvoorbeeld ook door de ontwikkeling van zelfstandige spreekuren voor de optometrist te ontwikkelen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Samen met de oogartsen, technisch oogheelkundig assistenten, orthoptisten en andere collega’s onderzoek en behandel je als Optometrist oogklachten en -ziektes. Zo ondersteun je de oogartsen tijdens het spreekuur en voer je al het voorbereidend oogheelkundig onderzoek uit . Daarnaast voer je onder andere gezichtsveldonderzoek uit, maak je echo’s, fundusfoto’s, FAG’s of OCT’s en verricht je biometrie. Heb je vanuit je werk als Optometrist nog meer ambitie? Wellicht draai je in de toekomst ook zelfstandig je eigen spreekuur als Optometrist. We staan open voor je ideeën en inbreng, en hopen dat je graag meedenkt om nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied toe te passen.

‘Dichtbij is voor mij patiënten kunnen helpen met de modernste middelen’

Dit bieden wij

  • In de eerste plaats kom je te werken in een supergezellig team
  • Een moderne polikliniek die volop in ontwikkeling is en waarbinnen je vanuit je ambities volop kunt groeien, onder andere met een persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- per jaar
  • Salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 3.115,- tot max. € 4.391,- bruto per maand bij een volledige werkweek) plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • De mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Om deze vacature in te vullen, beschik je natuurlijk over een Hbo-diploma Optometrist of hoop je die opleiding binnenkort af te ronden. Belangrijker vinden we misschien nog wel hoe je in je werk en het team staat
  • Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling en bent niet bang om je mening te geven of visie te delen
  • Ook ben je een betrokken collega die het belangrijk vindt om prettig samen te werken om elkaar en de patiënt verder te helpen.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Geraldine Šebek, teamhoofd Polikliniek Oogheelkunde, 088-2506735 (maandag, dinsdag en donderdag).

Zo solliciteer je

Op zoek naar alle mogelijkheden om je ambities als Optometrist waar te maken? Stuur dan meteen je sollicitatie op deze vacature in via onderstaande button.

Eerst een dagje meelopen? Neem dan contact op met Geraldine Šebek, teamhoofd Polikliniek Oogheelkunde, 088-2506735 (maandag, dinsdag en donderdag).

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

34 verpleegkundigen behalen diploma tot senior

Lees verder

34 verpleegkundigen behalen diploma tot senior

Scholieren maken kennis met ons ziekenhuis

Lees verder

Scholieren maken kennis met ons ziekenhuis

Interview doktersassistente Emily Goncalves – de Boer - “Je maakt het verschil voor ouder en kind.”

Lees verder

Interview doktersassistente Emily Goncalves – de Boer - “Je maakt het verschil voor ouder en kind.”

Verpleegkundigen ontvangen certificaat voor verpleegkundig leiderschap

Lees verder

Verpleegkundigen ontvangen certificaat voor verpleegkundig leiderschap

Interview met leerling operatieassistent Jennie: “Er staat altijd iemand voor je klaar.”

Lees verder

Interview met leerling operatieassistent Jennie: “Er staat altijd iemand voor je klaar.”

Aftermovie UIT je Diak

Lees verder

Aftermovie UIT je Diak

Vacatureoverzicht