Zoek vacatures

Optometrist

Paramedisch | 8 uur op de vrijdag uur per week

Vacaturenummer: 1063207
Reageren t/m: vrijdag 27 september 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de dynamische poli oogheelkunde. Houd je van drukke spreekuren en kan je tegen hectiek? Dan is de poli oogheelkunde echt wat voor jou. Op de poli oogheelkunde werkt een gemotiveerd, gezellig team dat in een goede samenwerking iedere werkdag alle taken doet. Er werken op de poli oogheelkunde 7 oogartsen, 1 physician assistent, 6 optometristen, 2 Technisch Oogheelkundig Assistenten, 2 opnameplanners, 3 call centrum medewerkers en 14 doktersassistentes. De patiënten zijn vaak ouderen: de gemiddelde leeftijd van onze volwassen patiënten is 73 jaar.


Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

We verwachten van jou dat je ondersteuning biedt aan het spreekuur van de oogarts. Ook moet je bepaalde categorieën patiënten onderzoeken, behandelen en begeleiden, in opdracht van en in overleg met de oogartsen. Daarnaast doe je ook functie spreekuren, hierin worden gezichtsvelden, echo’s, fundusfoto’s, FAG’s, OCT’s etc. gemaakt. Ook verwachten we van jou dat je klinische lessen aan de doktersassistenten kan geven. De spreekuren vinden plaats tussen 8.00 en 17.00 uur op locatie Utrecht en locatie Zeist.

Dit bieden wij

  • Een gezellig team om in te werken op een leuke polikliniek
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.665,- tot max. € 3.917,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Een HBO diploma optometrist
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Collegialiteit en open en eerlijke communicatie
  • Stress bestendigheid

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Ank Versteeg, teamhoofd polikliniek Oogheelkunde, tel. 088-2506735 (di-wo-do).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als optometrist op de poli oogheelkunde? We hebben specifiek iemand nodig voor op de vrijdag voor 8 uur! Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 
Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na en een VOG.

Vacatureoverzicht