Zoek vacatures

Medisch secretaresse polikliniek Cardiologie (min/max)

Paramedisch | 20-32 uur per week

Vacaturenummer: 1062492
Reageren t/m: maandag 30 september 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis en een specialisme dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Zoek je een werkomgeving waar collega’s elkaar kennen en makkelijk aanspreken? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is de functie medisch secretaresse op de polikliniek cardiologie in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
Op de Polikliniek Cardiologie Utrecht en Zeist werken medisch secretaresses, doktersassistentes, algemeen en gespecialiseerde hartfunctielaboranten, cardiotechnici, verpleegkundig specialisten en hartfalen/hartrevalidatieverpleegkundigen.

Gezamenlijk vormen wij een dynamisch team dat nauw samenwerkt met de cardiologen om het polibezoek voor de cardiologische patiënt en de daaruit voortvloeiende onderzoeken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als medisch secretaresse ondersteun je, back office, de afdeling op secretarieel en organisatorisch gebied en ben je vraagbaak voor patiënten en  medewerkers van andere afdelingen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het plannen van afspraken en diverse klinische en poliklinische onderzoeken voor patiënten, het beantwoorden van de telefoon, het verstrekken van informatie aan patiënten en het voorbereiden van patiëntenbesprekingen. Daarnaast handel je correspondentie af en pak je overige voorkomende werkzaamheden met je collega’s op.

 

Dit bieden wij

  • Diversiteit in werkzaamheden
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG 40-groep (min. € 1.890,- tot max. € 2.797,-bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding op secretarieel gebied, minimaal MBO niveau-4 en kennis van medische terminologie
  • PC vaardigheden: Office en nieuwe media. Ervaring met Chipsoft Hix is een pré
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je werkt op een integere, accurate en georganiseerde manier

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Tanja Starink, teammanager polikliniek cardiologie, 088-250 9512 (maandag t/m donderdag).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medisch secretaresse Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.  

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht