Zoek vacatures

Medisch secretaresse polikliniek Cardiologie

Paramedisch | 20-32 uur per week

Vacaturenummer: 1051706
Reageren t/m: woensdag 24 juli 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis en een specialisme dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Zoek je een werkomgeving waar collega’s elkaar kennen en makkelijk aanspreken? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is de functie medisch secretaresse op de polikliniek cardiologie in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
Op de Polikliniek Cardiologie Utrecht en Zeist werken medisch secretaresses, doktersassistentes, algemeen en gespecialiseerde hartfunctielaboranten, cardiotechnici, verpleegkundig specialisten en hartfalen/hartrevalidatieverpleegkundigen.
Gezamenlijk vormen wij een dynamisch team dat nauw samenwerkt met de cardiologen om het polibezoek voor de cardiologische patiënt en de daaruit voortvloeiende onderzoeken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Samen met je collega’s draag je zorg voor een efficiënt en professioneel verloop van het spreekuur van de polikliniek.
Je zorgt  ervoor dat  de patiënt zich gastvrij ontvangen voelt, goed geïnformeerd is over werkwijze en evt. wachttijd, de patiëntgegevens compleet zijn en de administratie correct is verzorgd. Op voorkomende  onverwachte situaties speel je handig en doortastend in, zodat anderen daar zo weinig mogelijk ongemak van ervaren. Verder doe je telefonische triage en ondersteun je de cardiologen waar nodig bij het spreekuur. Ook zorg je dat afspraken en onderzoeken gepland worden, handel je correspondentie af en pak je overige voorkomende werkzaamheden samen met je collega's op.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in werkzaamheden
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 35 (min. € 1.792,- tot max. € 2665,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistent, of medisch secretaresse, of een secretariële opleiding aangevuld met een cursus medische terminologie
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent open, oplossingsgericht en flexibel
  • Samen met je collega's weet je de patiënten op een enthousiaste en positieve manier gerust te stellen
  • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Tanja Starink, teammanager polikliniek cardiologie, 088-250 9512 (maandag t/m donderdag).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medisch secretaresse Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.  

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht