Zoek vacatures

Medisch Pedagogisch Zorgverlener Kinderafdeling

Paramedisch | 16 uur per week

Vacaturenummer: 1156280
Reageren t/m: woensdag 30 juni 2021
Niveau:

Hier kom je te werken

De kinderafdeling bestaat uit 3 units: neonatologie, pediatrie en de kinderdagbehandeling. De afdeling neonatologie biedt ruimte aan 18 neonaten vanaf 30 weken en boven 1000 gram. De pediatrie afdeling biedt ruimte aan 18 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De kinderdagbehandeling is op twee locaties aanwezig en biedt ruimte aan totaal 15 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De zorgverlening geschiedt binnen een veilig en therapeutisch klimaat. Er wordt gewerkt vanuit de visie FCC (family centered care).

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De medisch pedagogisch zorgverlener (MPZ) is werkzaam op alle bovengenoemde units en kan in consult worden gevraagd door andere afdelingen waar kinderen komen (bv SEH, Allergologie). Het takenpakket is zeer divers. De MPZ-er is in staat om, gezinsgericht, pedagogische en psychosociale begeleiding aan patiënten en hun ouders te kunnen geven en bewaakt het leefklimaat voor patiënt en ouders. Daarnaast levert de MPZ-er op creatieve en innovatieve manier een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling in brede zin.
Kortom: wij zoeken een pittige, gezinsgerichte medisch pedagogisch zorgverlener die creatief en innovatief werkt. De kandidaat is goed in staat om op tactische, stimulerende en motiverende wijze om te gaan met patiënten en hun ouders, collega’s en andere disciplines.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (min. 2.319,- tot max. € 3.322,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding
  • We werken met een cyclisch rooster waarbij we iemand zoeken voor de donderdag en de vrijdag (voorkeur). Daarnaast zal je 1 keer in de zes weken een weekenddienst draaien

Dit heb je in huis

  • Je hebt minimaal een Hbo-opleiding (SPH of pedagogiek) met een voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring (liefst in het ziekenhuis).
  • Je bent gezinsgericht, creatief, zelfstandig, innovatief en communicatief vaardig
  • Je beheerst basale kennis van de meest voorkomende ziektebeelden en kennis van de ontwikkelingspsychologie van kinderen
  • Je hebt inzicht in de gevolgen van ziekte, opname of behandeling op kinderen en ouders
  • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en past deze toe in de werksituatie

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Anouk Grootenhuis, teammanager Kliniek Kindergeneeskunde (088-2506596) of Esther Kant, teammanager Kliniek Kindergeneeskunde (088-2506228).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medisch pedagogisch zorgverlener? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Lees verder

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Fijne Dag van de Zorg!

Lees verder

Fijne Dag van de Zorg!

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Lees verder

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Lees verder

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Solliciteren tijdens lockdown

Ook tijdens de lockdown-periode kun je gewoon solliciteren.

Lees verder

Solliciteren tijdens lockdown

Vrijwilligers, bedankt!

Lees verder

Vrijwilligers, bedankt!

Vacatureoverzicht