Zoek vacatures

Medisch Pedagogisch Zorgverlener

Paramedisch | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1057859
Reageren t/m: zondag 25 augustus 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

De kinderafdeling bestaat uit 3 units: neonatologie, pediatrie en de kinderdagbehandeling. De afdeling neonatologie biedt ruimte aan 18 neonaten vanaf 30 weken en boven 1000 gram. De pediatrie afdeling biedt ruimte aan 18 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De kinderdagbehandeling is op twee locaties aanwezig en biedt ruimte aan totaal 15 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De zorgverlening geschiedt binnen een veilig en therapeutisch klimaat. Er wordt gewerkt vanuit de visie FCC (family centered care).

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De medisch pedagogisch zorgverlener (MPZ) is werkzaam op alle bovengenoemde units. Het takenpakket is zeer divers. De medisch pedagogisch zorgverlener is in staat om op gezinsgerichte wijze pedagogische en psychosociale begeleiding aan de patiëntjes en hun ouders te kunnen geven en bewaakt het leefklimaat voor het kind en zijn ouders die bij ons verblijven. Daarnaast is de MPZ-er in staat om op een creatieve en innovatieve manier een bijdrage te leveren aan niet alleen de dagelijkse zorg voor kind en ouders, maar ook aan het verder ontwikkelen van de afdeling in brede zin.
Kortom: Wij zoeken een pittige, gezinsgerichte medisch pedagogisch zorgverlener, die creatief en innovatief werkt. De kandidaat is in ruime mate in staat om op een tactische, stimulerende en motiverende wijze om te gaan met patiënten en hun ouders, collega’s en andere disciplines.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (max. € 3.072,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding (SPH of pedagogiek) met minimaal 2 jaar werkervaring (bij voorkeur in ziekenhuis)
  • Je bent gezinsgericht, creatief, zelfstandig, innovatief en communicatief vaardig
  • Je beheerst basale kennis van de meest voorkomende ziektebeelden en kennis van de ontwikkelingspsychologie van kinderen
  • Je hebt inzicht in de gevolgen van ziekte, opname of behandeling op kinderen en ouders
  • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en past deze toe in de werksituatie.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met het secretariaat van de kindergeneeskunde 088-2506135. Die schakelen u door naar de medisch pedagogisch zorgverlener (088-2505395).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medisch pedagogisch zorgverlener? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht