Zoek vacatures

Medisch Maatschappelijk Werker

Paramedisch | 16 uur per week

Vacaturenummer: 1102596
Reageren t/m: maandag 15 juni 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als medisch maatschappelijk werker aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team? Als medisch maatschappelijk werker ben je onderdeel van het Vrouw Kind Centrum: Kindergeneeskunde, Verloskunde en Gynaecologie. Binnen de poli werkt de medisch maatschappelijk werker in het team van de POP, poli voor kwetsbare zwangeren, bestaande uit gynaecologen, een psychiater, verpleegkundig specialisten GGZ, medisch maatschappelijk werker, verloskundig verpleegkundige en doktersassistente. Het medisch maatschappelijk werk richt zich op psychosociale zorg en nazorg voor patiënten na een opname of na een interventie.
Je standplaats is Utrecht. De werkdagen zijn bij voorkeur dinsdag en vrijdag.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als medisch maatschappelijk werker houd je je bezig met het methodisch begeleiden van patiënten en hun relaties. Het gaat daarbij om patiënten met psychosociale of praktische problemen die samenhangen met het ziek zijn, de opname en/of de medische behandeling tijdens de (poli)klinische periode binnen het Vrouw Kind Centrum. Je bent onderdeel van het POP-team, die de zorg van kwetsbare patiënten tijdens zwangerschap en bevalling coördineren. Preventieve zorg is een belangrijk element van de “POP-Pluspoli”. Hiervoor zijn wekelijks combinatie-spreekuren en je neemt deel aan het MDO.
Daarnaast ondersteun je medewerkers van afdeling verloskunde met het omgaan van patiënten met psychosociale problematiek.

Dit bieden wij

  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.798,- max. € 4.111,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling en extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding HBO-MWD, affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ervaring in een ziekenhuisomgeving
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent open, oplossingsgericht en flexibel.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Alice van Esch, Medisch Maatschappelijk Werker 088-2506527, avesch@diakhuis.nl

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Medisch Maatschappelijk Werker? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie/ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

 Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Vacatureoverzicht