Zoek vacatures

Medewerker Reiniging & Desinfectie Endoscopen (tijdelijke vervanging)

Paramedisch | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1071048
Reageren t/m: maandag 2 december 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Alle flexibele scopen van het hele Diakonessenhuis worden door de medewerkers Reiniging & Desinfectie per locatie  centraal gereinigd en gedesinfecteerd nabij de afdeling endoscopie. Je valt onder de afdeling endoscopie bent als zodanig onderdeel van het team. Wegens ziekte zoeken wij nu tijdelijk een nieuwe collega.

Jaarlijks worden er op locatie Utrecht zo’n 7000 endoscopen gereinigd. Je doet dat in goed overleg met de betreffende afdelingen, zodat onze patienten op tijd met een correct gereinigde scoop geholpen kunnen worden. Soms is dat een hele uitdaging! Aan jou de taak om dat in goede banen te leiden, samen met je collega van die dag. Geen dag is hetzelfde.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt, na een korte inwerkperiode in Utrecht. De scopen van de verschillende poliklinieken reinig je en en je plaatst deze in de desinfectoren. Als de machines klaar zijn met hun werk, plaats je de scopen in een droogkast. Voor de endoscopieafdeling van de MDL zet je vervolgens de scopen ook klaar voor het programma van de dag.
Daarnaast houdt je de werkruimtes op orde en je zorgt ervoor dat de voorraadkasten van de steriele medische hulpmiddelen aan alle wettelijke eisen met betrekking tot organisatie en hygiëne voldoen.
Je draait mee in de bereikbaarheidsdiensten van de afdeling( 3 uur per weekend- of feestdag).

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 25 of 30 afhankelijk van ervaring en opleiding CSA-assistent of niet (max. € 2.404,- of € 2.534,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je hebt ervaring in het reinigen van endoscopen
  • Je hebt een opleiding op MBO-niveau of een vergelijkbare opleiding liefst aangevuld met een diploma tot sterilisatieassistent
  • Je bent flexibel in dagen waarop je werkt
  • Je kunt zorgvuldig en accuraat volgens protocol werken
  • Je werkt zelfstandig, maar hebt ook een duidelijke teamgeest.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Monique Kuiper, teammanager, tel. 088-2509540. Email: mkuiper@diakhuis.nl

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Medewerker Reiniging & Desinfectie op tijdelijke basis? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Eerst ontdekken of de afdeling  Reiniging & Desinfectie je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht