Zoek vacatures

MBB'er Nucleaire Geneeskunde

Paramedisch | 24-36 uur per week

Vacaturenummer: 1087068
Reageren t/m: vrijdag 31 januari 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als MBB’er Nucleaire Geneeskunde aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team?
Het Diakonessenhuis is een modern ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen.
De afdeling Radiologie/Nucleaire Geneeskunde bestaat uit circa 100 medewerkers, 3 nucleair geneeskundigen en 11 radiologen. Op de afdeling Nucleaire Geneeskunde werken 7 MBB’ers. We leveren verrichtingen van hoge kwaliteit, waarbij we de wachttijden voor de patiënt kort houden en de uitslag van het onderzoek snel beschikbaar is.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als MBB’er op de afdeling Nucleaire Geneeskunde. Je bent allround inzetbaar en voert alle voorkomende onderzoeken zelfstandig uit op de twee gammacamera’s, PET-CT scanner en ergometrie. Je voert een breed scala aan onderzoeken uit. De radiofarmaca worden geleverd in kant-en-klaar spuiten. Je geeft patiëntvoorlichting en dient radiofarmaca toe. Iedere MBB’er heeft daarnaast specifieke taken en verantwoordelijkheden voor de dagelijkse gang van zaken. Je neemt deel aan bijscholing en je deelt je kennis en expertise met je collega’s. Deze uitdagende functie biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in verrichtingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Een salaris volgens FWG 50 (max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding MBRT
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent zelfstandig, flexibel en gemotiveerd
  • Je werkt veilig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Chantal Kempers, teammanager Radiologie en Nucleaire geneeskunde (088-2505323)

ckempers@diakhuis.nl

.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als MBB’er Nucleaire Geneeskunde? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht