Zoek vacatures

Longfunctieanalist

Paramedisch | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1093980
Reageren t/m: woensdag 15 april 2020
Niveau: HAVO;HBO;VWO

Hier kom je te werken

Een analiste aan het woord: “De afwisseling van de verschillende longfunctieonderzoeken die wij verrichten maakt mijn werk elke dag weer leuk en uitdagend. . Doordat we daarnaast zorg verlenen aan een grote groep chronische patiënten, bouw je vaak een langdurige relatie op. Dit ervaar ik als een zeer waardevolle aanvulling in mijn werk”

De longfunctieafdeling is een onderdeel van de polikliniek Longziekten die bestaat uit een gevarieerd team van zeven longartsen, (leerling)longfunctieanalisten, doktersassistenten, medisch secretaresses, (long)verpleegkundigen, OSAS- consulentes en verpleegkundig specialisten. Er is veel onderling overleg en het werk wordt door iedereen als één enthousiast team uitgevoerd.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als longfunctieanalist voer je zelfstandig diverse longfunctieonderzoeken uit bij volwassenen en kinderen, zoals: de spirometrie, bodyplethysmografie, het bepalen van de diffusiecapaciteit, provocatietesten en de ergometrie. Daarnaast analyseer je slaapregistraties, verwerk en interpreteer je onderzoeksresultaten, informeer en begeleid je patiënten en eventuele familie voor, tijdens en na onderzoeken en begeleid je de leerling longfunctieanalisten. Ook het geven van scholing aan de 1e lijn behoort tot de mogelijkheden.
De vacature kan eventueel door twee medewerkers opgevuld worden.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in werkzaamheden en door het werken met leerlingen blijf je vakinhoudelijk scherp
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een gezellig team waar je zowel met elkaar als zelfstandig werkt voor de best mogelijke patiëntenzorg
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (min. € 2.453,- max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde LOI opleiding Longfunctie-analist (of eind 3e jaars) en een dienstverlenende en patiëntvriendelijke houding
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Collegialiteit en intrinsieke motivatie tot samenwerking met positief kritische inbreng
  • Bereidheid tot verandering en vernieuwing
  • Zelfstandige en secure uitvoering van werkzaamheden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Robert van Spronsen, teammanager poli Longgeneeskunde, 088-250 5458, of mail rvspronsen@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Longfunctieanalist? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht