Zoek vacatures

Logopedist

Paramedisch | 20 uur per week

Vacaturenummer: 1080559
Reageren t/m: donderdag 12 december 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als logopedist aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team dat het belangrijk vindt snel en adequaat te kunnen inspelen op veranderingen in de zorg en organisatie? Solliciteer dan bij het Diakonessenhuis.

Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terechtkunnen.

De vakgroep logopedie bestaat uit 6 logopedisten en is onderdeel van de Resultaat Verantwoordelijke eenheid (RVE) Paramedische Zorg. Hieronder vallen ook de vakgroepen ergotherapie, fysiotherapie en diëtetiek.


Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als preverbaal en klinisch logopedist op locatie Utrecht. Je werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken en behandelen van slik-, spraak en taalstoornissen bij klinische patiënten op verschillende afdelingen, waaronder Neurologie, Intensive Care en de Geriatrie. Daarnaast werk je als preverbaal logopedist op de Neonatologie/Kinderafdeling.  
Je levert zowel vakinhoudelijk als organisatorisch een bijdrage aan de ontwikkeling van de vakgroep logopedie.

Je werkt drie dagen met een voorkeur voor in ieder geval de maandag en de donderdag. Daarnaast werk je mee in de weekenddiensten. 

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.665,- en max. € 3.917,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je staat als logopedist en als preverbaal logopedist geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.
  • Je beschikt over ten minste 2 jaar relevante werkervaring (o.a. slikstoornissen, neurologische aandoeningen, intensive care, kinderafdeling/neonatologie).
  • Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig mee te kunnen draaien in de weekenddiensten.
  • Je staat stevig in je schoenen, je bent initiatiefrijk en communicatief sterk.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het M. Schager, teammanager paramedische zorg, of S. Ondersteijn, logopedist, 088-250 6412, logopedie@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als (preverbaal) logopedist ? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 18 december.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht