Zoek vacatures

Logopedist (min. 8, max. 16 uur)

Paramedisch | 8-16 uur per week

Vacaturenummer: 1062482
Reageren t/m: maandag 23 september 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als logopedist aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team wat het belangrijk vindt om snel en adequaat te kunnen inspelen op veranderingen in de zorg en organisatie? Solliciteer dan bij het Diakonessenhuis.
Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen.
De vakgroep logopedie bestaat uit 6 logopedisten en is onderdeel van de Resultaat Verantwoordelijke eenheid (RVE) Paramedische Zorg. Hieronder vallen ook de vakgroepen ergotherapie, fysiotherapie en diëtetiek.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als logopedist zowel op locatie Utrecht als Zeist. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het onderzoeken en behandelen van slik-, spraak en taalstoornissen bij klinische patiënten op verschillende afdelingen, waaronder Neurologie, Intensive Care en Geriatrie.
Daarnaast lever je zowel vakinhoudelijk als organisatorisch een bijdrage aan de ontwikkeling van de vakgroep logopedie.
Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar op maandag en vrijdag, eventueel op woensdag en je werkt mee in de weekenddiensten. Het aantal uren dat je werkt kan  variëren van 8 tot ongeveer 16 uur per week. De te werken uren worden zoveel mogelijk van te voren met elkaar afgesproken, maar je kan ook op ad hoc basis opgeroepen worden.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.665,- tot max. € 3.917,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%

Dit heb je in huis

  • Je staat als logopedist geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici
  • Een aanvullende registratie als Prélogopedist is een aanbeveling
  • Je beschikt over tenminste 2 jaar relevante werkervaring (o.a. slikstoornissen, neurologische aandoeningen en op intensive care)
  • Je staat stevig in je schoenen, je bent initiatiefrijk en communicatief sterk

Meer weten over deze vacature?

Vraag het M. Schager, teammanager paramedische zorg, of S. Ondersteijn, logopedist, 088-250 6412, logopedie@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als logopedist ? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 30 september. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht