Zoek vacatures

Leerling Radiologie/Nucleaire geneeskunde

Paramedisch | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1085220
Reageren t/m: vrijdag 31 januari 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Lijkt het je leuk om met patiënten te werken en daarnaast ook technisch bezig te zijn? Als laborant op de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde onderzoek je patiënten met behulp van medische beeldvormende technieken zoals röntgenstraling, geluidsgolven (echografie), computertomografie (CT), magnetische resonantie (MRI) en radioactieve stoffen (Nucleaire Geneeskunde). Door gebruik te maken van deze technieken kan je ieder lichaamsdeel in beeld brengen. Een arts kan hiermee vervolgens afwijkingen constateren en een diagnose stellen. Als leerling radiologie/nucleaire geneeskunde in het Diakonessenhuis krijg je alle ruimte en mogelijkheden om dit vak onder de knie te krijgen. 

Dit ga je doen

Tijdens de opleiding tot radiodiagnostisch laborant (inservice op HBO-niveau) word je opgeleid om alle onderzoeken zelfstandig te verrichten. De opleiding start één keer per jaar (september). Het theoriedeel wordt verzorgd door de Amstel Academie in Amsterdam. De praktijk leer je in het Diakonessenhuis op onze afdeling Radiologie/Nucleaire Geneeskunde. De opleiding duurt circa 3 jaar, waarbij theorieperiodes en praktijkweken elkaar afwisselen. Je studiekosten betaalt het Diakonessenhuis.
Tijdens je opleiding werk je als leerling afwisselend op onze drie ziekenhuislocaties: in Utrecht, Zeist en Doorn. Vanaf het tweede opleidingsjaar word je ook in het weekend en de avond/nacht ingezet.

Dit bieden wij

  • Een interessante inservice opleiding, waarbij je de theorie direct in de praktijk leert toepassen
  • Een leer/arbeidsovereenkomst, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Een leerlingsalaris volgens de Cao-Ziekenhuizen (€ 1.270,- bruto per maand in het 1e praktijkleerjaar)
  • De opleidingskosten en boeken worden door het Diakonessenhuis betaald
  • Alle ruimte om te leren in een collegiale en informele werksfeer
  • Op vrijdag 24 januari aanstaande organiseren wij een open avond voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in deze opleiding. Je bent van harte welkom! Voor informatie en aanmelden kun je contact opnemen met onze praktijkopleiders

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde HAVO- of VWO-opleiding
  • Natuurkunde en wiskunde in je pakket of de bereidheid dit alsnog te willen halen vóór aanvang van de opleiding
  • Je hebt affiniteit om zowel met patiënten als met medische apparatuur te werken
  • Je bent gemotiveerd, zelfstandig en flexibel
  • Je bent leergierig en staat open voor feedback

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Hilda Schrijver-Bakker, Praktijkopleider radiologie/nucleaire geneeskunde, hbakker@diakhuis.nl of Kim Cornelisse, praktijkopleider nucleaire geneeskunde/radiologie, kcornelisse@diakhuis.nl

Zo solliciteer je

Ben je enthousiast en wil je bij ons aan de slag als leerling radiologie/nucleaire geneeskunde? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of deze opleiding en ons ziekenhuis je aanspreekt? Meld je dan aan voor onze open avond op locatie Zeist, op vrijdag 24 januari aanstaande (vanaf 17.30 uur)!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht