Zoek vacatures

Leerling KNF laborant

Paramedisch | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1085473
Reageren t/m: vrijdag 31 januari 2020
Niveau: HAVO;MBO

Hier kom je te werken

Op de poli neurologie/neurochirurgie en klinische neurofysiologie in het Diakonessenhuis werken neurologen, neurochirurgen en KNF laboranten nauw met elkaar samen. De diverse neurofysiologische onderzoeken worden verricht met name de poliklinische locaties in Utrecht en Zeist, maar ook op de klinische locatie van de afdelingen, in voorkomende gevallen, op de IC en SEH. Alle apparatuur is recent vernieuwd. Het KNF-team is een jong, enthousiast, zelfsturend team, bestaande uit 4 KNF-laboranten. Iedereen verricht alle onderzoeken. Het uitgangspunt is dat iedereen alle onderzoeken verricht (voor zover opgeleid), maar binnen het team heeft een ieder ook zijn eigen rol en expertise. Een actuele, concrete ambitie is om samen met Radiologie en Cardiologie uit te groeien tot multidisciplinair vaatlaboratorium.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Laborant Klinische Neurofysiologie (KNF) onderzoek je hoe hersenen, spieren en zenuwen werken. Het is een afwisselende baan: je doet onderzoek bij zowel kinderen als volwassenen en werkt samen met andere disciplines.
Op de opleiding leer je hoe je onderzoek doet met geavanceerde elektronische apparatuur. De onderzoeks uitslagen die je maakt worden gebruikt door de arts met het stellen van een diagnose. In de opleiding leer je hoe je diverse onderzoeken kan uitvoeren.
Voorbeelden van onderzoeken zijn  EEG, EMG, Evoked Potential, PSG en Zenuwechografie.

Hieruit bestaat je opleiding:
Het is een driejarige hbo-opleiding. Het theoretisch gedeelte volg je bij de LOI Hogeschool in Leiderdorp. Voor een opleidingsplaats moet je solliciteren naar de functie van leerling-laborant KNF bij het Diakonessenhuis Utrecht. De studiegids kun je aanvragen via www.loi.nl.

Dit bieden wij

  • We zijn een erkend opleidingsziekenhuis en werken daartoe samen met diverse instellingen
  • Een goed geoutilleerde KNF afdeling met in 2017 nieuw aangeschafte EEG, EMG en echo apparatuur
  • De kans om een op basis van je kennis en ervaring een belangrijke, actieve bijdrage te leveren aan het inrichten van een multidisciplinair vaatlaboratorium
  • Een salaris volgens leerling FWG, eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • In het bezit is van minimaal een HAVO of mbo-diploma niveau 4 Gezondheidszorg of Techniek. Daarnaast heb je een onderzoekende geest en affiniteit met wis-, natuur-, en scheikunde
  • Goed zelfstandig èn in teamverband kan werken
  • Ordelijk, integer, klantgericht en communicatief vaardig is

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Lia Versluis, Teammanager polikliniek/ afdeling neurologie en neurochirurgie, 088-2506826, lversluis@diakhuis.nl. Wil je inhoudelijk meer weten over de functie of onze ambitie ten aanzien van KNF neem dan contact op met Richard Donders, neuroloog, 088-2505303.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als leerling KNF laborant? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht