Zoek vacatures

Hartfunctielaborant met specialisatie Ambulante ECG-monitoring (voorheen Holteranalyse)

Paramedisch | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1204127
Reageren t/m: donderdag 16 februari 2023
Niveau: HBO
Salarisindicatie: Min. € 2.759,- tot max. € 3.922,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

Als Holteranalist ben je onderdeel van de groep hartfunctielaboranten én hoor je bij het multidisciplinaire politeam. Met elkaar sta je voor patiëntgerichte zorg. Dat vertaalt zich in de oprechte aandacht, het streven naar 1 behandelend cardioloog per patiënt en het zo veel mogelijk gecentreerd plannen van diverse afspraken.  Het politeam bestaat uit hartfunctielaboranten, medisch secretaresses, doktersassistenten, cardiotechnici, verpleegkundig specialisten, hartfalen/hartrevalidatieverpleegkundigen en natuurlijk de (10) cardiologen. Het team werkt overduidelijk met elkaar en voor elkaar, wat het werken extra voldoening geeft. We leiden op de poli ook collega’s van verschillende disciplines op, wat zorgt voor frisse aanwas en continue ontwikkeling van het team. Als Holteranalist lever je hieraan ook een bijdrage.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis


Dit ga je doen

Als Holteranalist behoort het analyseren van de Holters natuurlijk tot je werkzaamheden. Daarnaast word je ingezet voor het maken van ECG's (zowel klinisch als poliklinisch) en verricht je zelfstandig ergometriëen. Je sluit Holters en 24 uurs-bloeddrukmeters aan en kunt ingewerkt worden op diverse andere onderzoeken die we doen binnen de hartfunctie zoals Tilttesten en het analyseren van Cardia’s. Kortom een uitdagende en afwisselende functie!

Dit bieden wij

  • Een team dat staat voor patiëntgerichte zorg. In het multidisciplinaire team van de poli cardiologie wordt hard gewerkt om dagelijks alle patiënten van de juiste zorg te voorzien. Met een flexibel, fris en oplossingsgericht team, lukt dit elke dag weer
  • Naast hard werken zorgt de goede werksfeer voor fijne werkdagen. Het is niet uitzonderlijk als er een lach over de gang schalt en ook buiten werk zoeken collega’s elkaar op. Vergeet daarnaast het cardiofeest niet, wat eens per twee jaar plaatsvindt met alle collega’s!
  • Een salaris volgens FWG 50-groep (max. € 3.922,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot hartfunctielaborant (of vergelijkbare vooropleiding*) met specialisatie Ambulante ECG-monitoring (voorheen Holteranalyse), of bent bereid om deze specialisatie te gaan volgen
  • Kan goed zelfstandig werken en levert betrouwbare analyses
  • Je bent een optimistische, gezellige collega met flexibele inzet
  • Je vindt het leuk om in een team te werken waar opgeleid wordt en levert daar een actieve bijdrage aan (opleider willen worden/zijn is een pré)
  • Je hebt een persoonlijke benadering en helpt patiënten met aandacht.

 *Vergelijkbare vooropleidingen zijn Biometrie, Medische hulpverlening en technische geneeskunde (Post-bachelor Ambulante ECG-monitoring | LOI)

Meer weten over deze vacature?

Wil je eerst meer weten over deze functie of een keer meelopen? Neem  dan contact op met Adja Strijker, teammanager polikliniek cardiologie via astrijker@diakhuis.nl of 06-38888255.

Zo solliciteer je

Direct enthousiast en wil je bij ons aan de slag als hartfunctielaborant-Holteranalist op de polikliniek cardiologie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.  

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Verpleegkundigen ontvangen certificaat voor verpleegkundig leiderschap

Lees verder

Verpleegkundigen ontvangen certificaat voor verpleegkundig leiderschap

Verpleegkundig specialisten Diakonessenhuis ontvangen voorzitter V&VN-VS

Lees verder

Verpleegkundig specialisten Diakonessenhuis ontvangen voorzitter V&VN-VS

Interview doktersassistente Emily Goncalves – de Boer - “Je maakt het verschil voor ouder en kind.”

Lees verder

Interview doktersassistente Emily Goncalves – de Boer - “Je maakt het verschil voor ouder en kind.”

Interview met leerling operatieassistent Jennie: “Er staat altijd iemand voor je klaar.”

Lees verder

Interview met leerling operatieassistent Jennie: “Er staat altijd iemand voor je klaar.”

18 senior verpleegkundigen behalen diploma

Lees verder

18 senior verpleegkundigen behalen diploma

Aftermovie UIT je Diak

Lees verder

Aftermovie UIT je Diak

Vacatureoverzicht