Zoek vacatures

Fysiotherapeut, oproep

Paramedisch | 0-40 uur per week

Vacaturenummer: 1045221
Reageren t/m: dinsdag 28 mei 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als fysiotherapeut aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team dat snel en adequaat kan inspelen op veranderingen in de zorg en organisatie? Solliciteer dan bij het Diakonessenhuis.
Het Diakonessenhuis is een modern ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terechtkunnen.
De vakgroep fysiotherapie is onderdeel van de Resultaat Verantwoordelijke eenheid (RVE) Paramedische Zorg, hieronder vallen ook de vakgroepen ergotherapie, logopedie en diëtetiek. De vakgroep bestaat uit een team van 17 (parttime) fysiotherapeuten, secretariële ondersteuning en een teammanager die ook leiding geeft aan de vakgroepen ergotherapie, logopedie en diëtetiek.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als fysiotherapeut zowel op locatie Utrecht als Zeist. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het behandelen van klinisch opgenomen patiënten op verschillende afdelingen. Daarnaast komen ook enkele patiënten bij ons op de polikliniek voor screening (valpoli, peroperatieve patiënten) en kan je ingezet worden bij het begeleiden van (poli)klinische groepen.
Je bent op korte termijn inzetbaar, ook tijdens de zomervakantie. Het aantal uren dat je werkt kan variëren van 0 tot 40 uur per week. De te werken uren worden zoveel mogelijk van te voren met elkaar afgesproken, maar je kan ook op ad hoc basis opgeroepen worden.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.665,- en max. € 3917,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut, klinische ervaring is een pré
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt veilig werken en kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • Je bent proactief, zelfstandig en daadkrachtig

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Mireille Schager, teammanager, Bianca Snel-Wolters of Inge van Hoorn, teamcoördinatoren, 088-2506412, fysiotherapie@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als fysiotherapeut? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht