Zoek vacatures

Doktersassistent Polikliniek Oogheelkunde

Paramedisch | 28 uur per week

Vacaturenummer: 1035818
Reageren t/m: woensdag 24 april 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de dynamische poli oogheelkunde. Op deze poli hebben wij verschillende disciplines met drukke spreekuren. Er komen veel oudere patiënten op de oogpoli (gemiddelde volwassen leeftijd is 73 jaar); er komen ook baby’s en kinderen. Als doktersassistent heb je een uitgebreid takenpakket wat je werk afwisselend en uitdagend maakt. Op de poli oogheelkunde werkt een gemotiveerd en gezellig team dat in een goede samenwerking iedere werkdag alle patiënten de juiste zorg willen leveren. Je werkt samen met 7 oogartsen, 1 physisian assistent, 6 optometristen, 2 Technisch Oogheelkundig Assistenten, 2 opnameplanners, 3 call centrummedewerkers en 14 doktersassistentes.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je zorgt samen met je collega’s voor een goed verloop van de spreekuren en je geeft waar nodig aanvullende informatie aan de patiënt. Je draagt zorg voor het plannen van operaties, behandelingen en een correcte administratieve afhandeling van de patiënten gegevens tijdens het spreekuur. Je bent het aanspreekpunt voor de patiënt en je collega; dit vraagt soms stressbestendigheid. Je doet bij patiënten voormetingen met enkele oogheelkundige apparaten en druppelt de ogen van de patiënt wanneer nodig. Je assisteert de oogarts bij ooginjecties, kleine en grote verrichtingen op een daarvoor gepland dagdeel. De kleine en grote verrichtingen kunnen bijvoorbeeld zijn: een bultje bij het oog verwijderen, traanbuizen doorspoelen, ooglidcorrecties, wimperharen verwijderen etc. De spreekuren vinden plaats tussen 8:00 en 17:00 uur op locaties Utrecht en Zeist.

Dit bieden wij

  • Een gezellig team om in te werken op een leuke polikliniek
  • Afwisselende werkzaamheden in een breed takenpakket
  • Een salaris volgens FWG-groep 40 (max. € 2.797,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een diploma doktersassistent
  • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die graag en goed samenwerkt met collega’s
  • Stressbestendigheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal , zowel mondeling als schriftelijk

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Ank Versteeg, teamhoofd polikliniek Oogheelkunde, tel. 088-2506735 (di-wo-do).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als doktersassistente op de poli oogheelkunde? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Ook als je deze zomer je diploma gaat behalen mag je solliciteren. Eerst ontdekken of de afdeling en de patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht