Zoek vacatures

Doktersassistent Polikliniek Neurologie en Neurochirurgie

Paramedisch | 24 uur per week

Vacaturenummer: 1065763
Reageren t/m: woensdag 23 oktober 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

In een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Zoek je een werkomgeving waar collega’s elkaar kennen en makkelijk aanspreken? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is een baan in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
De polikliniek Neurologie en Neurochirurgie is een patiëntgerichte en dynamische poli, die volop in beweging is. De maatschap Neurologie bestaat op dit moment uit negen neurologen die spreekuur houden op de locaties Utrecht, Zeist en Doorn.  Daarnaast zijn er drie neurochirurgen verbonden aan de poli, die ook een OK-programma hebben. Verder zijn er doktersassistenten, KNF-laboranten en specialistisch verpleegkundigen werkzaam op deze polikliniek.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van patiënten , het maken van afspraken en plannen van onderzoeken. Daarnaast geef je waar nodig aanvullende informatie aan de patiënt.
Je draagt samen met je collega’s zorg voor een goed verloop van de spreekuren  en je draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling van de patiënten gegevens tijdens het spreekuur.
De spreekuren vinden plaats tussen 8.00 en 17.00 uur op locatie Utrecht en Zeist.

Dit bieden wij

  • Grote diversiteit in zorg en (operatieve) ingrepen
  • Goed samenwerkende teams, met aandacht voor teambuilding en -ontwikkeling
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Een salaris volgens FWG-groep 35. Deze schaal heeft een maximum van € 2.665 ,- bruto per maand bij een volledige werkweek plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • een afgeronde opleiding tot doktersassistent
  • recente werkervaring als doktersassistent, bij voorkeur op een polikliniek
  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • een positieve, klantvriendelijke en flexibele houding

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Jolanda Jellema, Coördinator polikliniek neurologie en neurochirurgie ,  telefoonnummer 088-250 6750.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als doktersassistente op de polikliniek neurologie en neurochirurgie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht