Zoek vacatures

Doktersassistent Polikliniek KNO

Paramedisch | 0 uur per week

Vacaturenummer: 1044963
Reageren t/m: donderdag 30 mei 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Op de polikliniek KNO/Hoofd-halschirurgie werken we met een team van medisch specialisten, arts-assistenten, doktersassistenten, telefonisten, baliemedewerkers en secretaresse intensief samen om hoogstaande kwaliteit te leveren aan onze patiënten en bezoekers. Het specialisme KNO/ Hoofd-halschirurgie richt zich op behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren. Daarnaast richt het specialisme zich ook op afwijkingen in het overige hoofd-halsgebied, zoals gezwellen in de hals, de speekselklieren en afwijkingen van de slokdarm. Ook de behandeling van snurken, huidtumoren en uitval van de aangezichtszenuw behoren tot het aandachtsgebied.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

 

Dit ga je doen

Samen met je collega’s draag je zorg voor de patiëntenzorg op de polikliniek. Onder andere het voorbereiden en ondersteunen van het spreekuur van de specialist, het maken van vervolgafspraken voor patiënten en het informeren van patiënten over de onderzoeken en afspraken. Verder vragen we je te assisteren bij het uitvoeren van onderzoeken en verrichtingen op de polikliniek en beantwoorden van medische vragen van patiënten. Andere bijkomende taken zijn het verwerken van post, uitslagen en andere licht administratieve taken.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 40 (max. € 2.797,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde beroepsopleiding Doktersassistent
  • Ervaring heeft met het specialisme KNO (dit is een pré)
  • Kennis heeft van administratieve processen
  • Ervaring heeft met het Elektronisch Patiënten Dossier (bij voorkeur HiX)
  • Nauwkeurig werken, daadkrachtig zijn en snel kan schakelen

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Judith Zegers, teamhoofd polikliniek KNO/Urologie a.i., telefoonnummer 088-2506498, jzegersvanschaick@diakhuis.nl.

De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 5 juni 2019.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als doktersassistent polikliniek KNO? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en KNO-patiënten je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht