Zoek vacatures

Doktersassistent Polikliniek Chirurgie

Paramedisch | 24-32 uur per week

Vacaturenummer: 1086628
Reageren t/m: maandag 27 januari 2020
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als doktersassistent op de Polikliniek Chirurgie ben je onderdeel van een dynamisch team. Op de Polikliniek Chirurgie werken medisch specialisten, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistents, verpleegkundigen, doktersassistenten, baliemedewerkers en secretaresses intensief samen om hoogstaande kwaliteit te leveren aan onze patiënten en bezoekers.
In jouw rol als doktersassistent ben je het visitekaartje van de polikliniek en de verbindende schakel tussen patiënt en specialist. Je ondersteunt tijdens de spreekuren en zorgt voor een goed en soepel verloop hiervan.
Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen. Persoonlijke aandacht voor patiënten staat voorop. Het Diakonessenhuis is al 175 jaar een vertrouwd ziekenhuis voor patiënten.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als doktersassistent chirurgie afwisselend in Utrecht en Zeist. Samen met je collega’s draag je zorg voor de patiëntenzorg op de poliklinieken op beide locaties.  Je ontvangt patiënten op een prettige manier en weet hen op hun gemak te stellen. Je bereidt de spreekuren voor en ondersteunt deze. Verder maak je vervolgafspraken voor patiënten, informeer je hen over de onderzoeken en afspraken en beantwoord je medische vragen van patiënten. Naast deze werkzaamheden assisteer je ook bij het uitvoeren van onderzoeken en verrichtingen op de polikliniek. Acties die voortkomen uit het spreekuur volg je op en je verzorgt de administratieve verwerking hiervan in het elektronisch patiëntendossier(EPD).

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een contract voor 6 maanden (met uitzicht op verlenging) voor 24-32 uur per week (min-max contract)
  • Een salaris volgens FWG-groep 40 (min. 1.890,- en max. € 2.797,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde beroepsopleiding tot doktersassistent en bij voorkeur werkervaring op een polikliniek (kennis van  Chipsoft HiX is een pré)
  • Je bent flexibel beschikbaar en inzetbaar
  • Je bent organisatorisch sterk en kunt goed het overzicht bewaken, vooral in hectische situaties
  • Je werkt nauwkeurig, bent daadkrachtig en in staat om snel te schakelen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent empathisch en enthousiast.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Kirsten Daalmeijer, teamhoofd polikliniek Chirurgie, telefoonnummer 088-250 6004.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als doktersassistente polikliniek Chirurgie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor aanstelling.

Je kunt reageren t/m dinsdag 21 januari 2020. De eerste ronde sollicitatiegesprekken worden gepland op woensdag 22 januari en/of dinsdag 28 januari 2020.

Vacatureoverzicht