Zoek vacatures

Doktersassistent behandelkamers en OK dagcentrum Utrecht en Zeist

Paramedisch | 24-36 uur uur per week

Vacaturenummer: 1073140
Reageren t/m: woensdag 11 december 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Op de behandelkamers, het OK dagcentrum in Zeist en de dagbehandeling in Utrecht is het voor de doktersassistenten iedere dag weer anders. Diversiteit aan specialismen maakt het werk uitdagend. De sfeer op de afdeling is open, kwaliteit gericht maar vooral ook gezellig. De doktersassistenten volgen scholing o.a. op het gebied van vitaal bedreigde patiënt en sedatiebewaking. Deze afdeling kenmerkt zich door het nauwe contact met patiënten, collega’s en medisch specialisten.
Er worden patiënten opgenomen voor, oogheelkunde, urologie, chirurgie, hand/pols centrum, dermatologie, KNO, orthopedie en voor gynaecologie.
Als doktersassistent op de dagbehandeling aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? En wil je werken in een hecht en betrokken team?

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als doktersassistent ontvang je patiënten op een gastvrije manier en stel je de patiënt centraal. Jouw drive is om de zorg voor je patiënten op een kwalitatieve en veilige manier uit te voeren. Je bent leergierig en bereid daar extra opleiding of training voor te volgen. Naast de begeleiding van patiënten voer je zelfstandig laagcomplexe technische handelingen uit. Flexibiliteit is het sleutelwoord op deze afdeling.
Je gaat op 2 locaties werken volgens een vooraf vastgesteld rooster. In Utrecht zal de zorg zich met name richten op de oogheelkundige operaties en het opnemen zonder bed proces. In Zeist is dat diverser.
Je bent onderdeel van een groep doktersassistenten die onder leiding van een zorgcoördinator de zorg zelf inrichten en uitvoeren.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 40 (min. € 1.890,- tot max. € 2.797,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistent niveau 4 en minimaal 2 jaar werkervaring in het ziekenhuis of een vergelijkbare instelling
  • kwaliteit en veiligheid zijn bij jou vanzelfsprekend
  • Je bent open, oplossingsgericht en flexibel
  • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Ellen van den Brink, teammanager dagbehandeling Zeist en Utrecht 088-2509519 evdbrink@diakhuis.nl of Belinda Broeren, zorgcoördinator 088-2509304 bbroeren@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als doktersassistent op de dagbehandeling? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht