Zoek vacatures

Apothekersassistent ASP

Paramedisch | 24-36 uur per week

Vacaturenummer: 1039504
Reageren t/m: maandag 17 juni 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als Apothekersassistent aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor patiënten te betekenen? Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen.
In de apotheek van het Diakonessenhuis maak je deel uit van een enthousiast team, waarin vakkundigheid, zelfstandigheid, ontwikkelingsmogelijkheden, afwisseling en vooral ook plezier in het werk centraal staan.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Apothekersassistent ASP bewaak en begeleid je de medicatie die de patiënt gedurende diens verblijf in ons ziekenhuis krijgt voorgeschreven.
Je voert, vóór de geplande ziekenhuisopname, een medicatieverificatiegesprek met de patiënt over alle geneesmiddelen die worden gebruikt.
Tijdens het verblijf in het ziekenhuis beoordeel je nieuwe medicatievoorschriften op de juiste dosering en op eventuele interacties of allergieën.
Bij het ontslag van de patiënt verzorg je de volledige overdracht van de medicatiegegevens, naar de huisarts, een andere zorginstelling, de poliklinische apotheek of lokale openbare apotheek.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in werkzaamheden.
  • Alle ruimte om mee te denken en je verder te ontwikkelen.
  • Een collegiale en informele werksfeer.
  • Een salaris volgens FWG 40 (max. € 2.797, - bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750, - en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding tot apothekersassistent.
  • Deskundigheid en je kunt overweg met geautomatiseerde systemen en technische apparatuur.
  • Je bent daadkrachtig, werkt veilig en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
  • Je bent servicegericht en hebt aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Yfke van Midloo, teammanager van de Apotheek, 088-250 5718, yvmidloo@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Apothekersassistent ASP? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en het werken in een ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht