Zoek vacatures

Anesthesiemedewerker

Paramedisch | 27-36 uur per week

Vacaturenummer: 1167348
Reageren t/m: donderdag 1 september 2022
Niveau: HBO
Salarisindicatie: Min. € 3.115,- tot max. € 4.391,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

Algemene chirurgie, een trauma- of spoedoperatie, neuro-, vaat-, KNO-chirurgie en gynaecologische, orthopedische of urologische operaties, onze operatieafdelingen kennen veel afwisseling in laag-, midden- en hoog complexe chirurgie. In Utrecht hebben we acht operatiekamers waaronder een ultramoderne hybride OK; in Zeist werken we sinds enkele jaren op een compleet vernieuwde afdeling. Maar waar we behalve op onze werkplek écht trots op zijn, is dat we als anesthesie- en OK-team super betrokken zijn bij elkaar en bij de ontwikkeling van de afdeling. We vullen elkaar aan. Durven elkaar aan te spreken als dat nodig is. En werken elke dag gewoonweg fijn en goed samen. En dat is naast de uitdaging in je vak misschien wel het allerbelangrijkste.

‘Dichtbij is voor mij bijblijven en vooroplopen om patiënten alle deskundigheid te bieden’

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Het ene moment bereid je een patiënt voor op een spoedoperatie in Utrecht, het volgende overleg je met je collega’s over vernieuwing op de afdeling in Zeist. Als anesthesiemedewerker bewaak, verpleeg en verzorg je patiënten in de pré-, per-, en postoperatieve fase en assisteer je de anesthesist bij de narcose. Ook bewaak en onderhoud je de anesthesie tijdens de operatie. Naast je reguliere werk als anesthesiemedewerker houd je je bezig met de ontwikkeling van het vak en begeleid je leerlingen. Vanaf dit jaar gaan we de sedaties in ons ziekenhuis uitbreiden. Ambieer je een gecombineerde functie als sedatie praktijk specialist en anesthesie medewerker en wil je de SPS opleiding volgen? Of wil je doorgroeien naar programmacoördinator? Lijkt het je wat om BLS/ALS-trainer te worden? Het kan allemaal!

Dit bieden wij

  • Zoals gezegd een hecht team waar collega’s elkaar gewoon met je en jij aanspreken, en we ook tijd maken om samen leuke dingen te doen.
  • Veel ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, en onder andere jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget van € 750,-.
  • Salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 3.115,- tot max. € 4.391,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%. Indien er sprake is van een gedeeltelijke aanstelling als (gediplomeerd) sedatiepraktijkspecialist, dan geldt voor dat deel een salaris volgens FWG-groep 60.
  • Een uitstekende uitslaapregeling na bereikbare diensten en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden te kiezen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

Natuurlijk beschik je om invulling te geven aan deze vacature over het CZO diploma Anesthesiemedewerker of BMH met aanvullend verdiepingsjaar. Hoeveel werkervaring je hebt is voor ons minder van belang. We staan graag klaar om je in te werken en het vak verder te leren. Belangrijker vinden we misschien nog wel of je in het team past.

  • Net als je collega’s zet je graag positief je schouders eronder om voor de patiënt en elkaar klaar te staan.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om de afdeling en de zorg voor patiënten samen met collega’s verder te ontwikkelen.
  • Beschik je over een CZO erkend SPS diploma, en zoek je een combifunctie, dan is dat ook bespreekbaar

Bereikbaarheidsdiensten draaien is voor jou geen probleem; een OK is immers een 24-uurs bedrijf

.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Karin de Vries, Hoofd OKC/CSA, 088-2508435,

kdvries3@diakhuis.nl

Zo solliciteer je

Wil jij graag als anesthesiemedewerker bij ons aan de slag? Stuur dan meteen je sollicitatie op deze vacature in via onderstaande button. Eerst een dagje meelopen? Neem dan contact op met Karin de Vries, Hoofd OKC/CSA, 088-2508435, kdvries3@diakhuis.nl 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Stevige positie voor verpleegkundigen in ons ziekenhuis

Lees verder

Stevige positie voor verpleegkundigen in ons ziekenhuis

Vrijwilligers getraind in begeleiding patiënten met een visuele beperking

Lees verder

Vrijwilligers getraind in begeleiding patiënten met een visuele beperking

HBO-V student Michiel: ‘’Ik kan de ziekte vaak niet direct wegnemen, maar ik kan de opname voor de patiënt wel zo prettig mogelijk maken.’’

Lees verder

HBO-V student Michiel: ‘’Ik kan de ziekte vaak niet direct wegnemen, maar ik kan de opname voor de patiënt wel zo prettig mogelijk maken.’’

Doktersassistent Romy: “Het Diak voelt als mijn tweede thuis ”

Lees verder

Doktersassistent Romy: “Het Diak voelt als mijn tweede thuis ”

CZO-erkenning zorgopleidingen verlengd

Het Diakonessenhuis is een opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat er veel ruimte en aandacht is voor professionele ontwikkeling. Bijvoorbeeld door het volgen van een verpleegkundige vervolgopleiding, of een medisch ondersteunende opleiding. Een groot aantal van deze opleidingen zijn erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Het CZO beoordeelt de kwaliteit van de opleiding en het leerklimaat van de praktijkleerplaats. Eens in de vijf jaar worden de opleidingen opnieuw beoordeeld. Met ook in 2021 een goed resultaat!

Lees verder

CZO-erkenning zorgopleidingen verlengd

Longarts Barbara Knipscheer slaagt voor Europees examen slaapgeneeskunde

Lees verder

Longarts Barbara Knipscheer slaagt voor Europees examen slaapgeneeskunde

Borstkankerzorg Diakonessenhuis in top 10 Elsevier onderzoek

We zijn trots! Het Diakonessenhuis staat met haar borstkankerzorg in de Top 10 van het landelijke Elsevier onderzoek naar de beste ziekenhuizen.

Lees verder

Borstkankerzorg Diakonessenhuis in top 10 Elsevier onderzoek

Vacatureoverzicht