Zoek vacatures

Allround medewerker bloedafname KCHI

Paramedisch | 28-36 uur per week

Vacaturenummer: 1073191
Reageren t/m: maandag 9 december 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als medewerker bloedafname aan de slag in een ziekenhuis waar je echt de ruimte krijgt om iets voor mensen te betekenen? Houd je van afwisselende werkzaamheden en van contact met patiënten?
Het Diakonessenhuis is een modern ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terechtkunnen. Op het laboratorium klinische chemie, hematologie en immunologie draag je, samen met ruim 100 collega’s, bij aan een uitstekende diagnostiek voor onze patiënten.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt als allround medewerker bloedafname afwisselend op onze locaties in Utrecht, Zeist en Doorn. Daar zorg je dat de patiënten op een prettige manier ontvangen worden en verricht je venapuncties en capillaire bloedafnames.
Verder verwerk je aanvragen en rapporteer je de resultaten van onderzoeken. Ook verricht je eenvoudige analyses en voer je werkzaamheden uit betreffende monstervoorbewerking (pre-analyse).
Je werkt hierbij met verschillende geautomatiseerde administratieve systemen en volgens kwaliteitsrichtlijnen.

Dit bieden wij

  • Afwisselende werkzaamheden
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 35 (max. € 2.665,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33 %
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistent of tot analist klinische chemie op minimaal MBO-3 niveau
  • Je bent klantvriendelijke en communicatief sterk
  • Je bent open, oplossingsgericht en flexibel.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Yvonne Kok, unithoofd pre-analyse, 088-2509479, ykok@diakhuis.nl

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als allround medewerker bloedafname KCHI? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht