Zoek vacatures

Afdelingsassistent Kinderafdeling

Paramedisch | 16-20 uur per week

Vacaturenummer: 1057901
Reageren t/m: woensdag 28 augustus 2019
Niveau: VMBO

Hier kom je te werken

De kinderafdeling bestaat uit 3 units: neonatologie, pediatrie en de kinderdagbehandeling. De afdeling neonatologie biedt ruimte aan 18 neonaten vanaf 30 weken en boven 1000 gram. De pediatrie afdeling biedt ruimte aan 18 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De kinderdagbehandeling is op twee locaties aanwezig en biedt ruimte aan totaal 15 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De zorgverlening geschiedt binnen een veilig en therapeutisch klimaat. Er wordt gewerkt vanuit de visie FCC (family centered care).

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je verzorgt de directe leefomgeving van de patiënt, rond het bed en op de patiëntenkamer.
Je assisteert de verpleegkundigen bij het opmaken van bedden en patiënten transfers.  Je maakt verpleegkundige hulpmiddelen schoon en zorgt voor onderhoud/vervanging of aanvulling. Je signaleert onderhoud- c.q. technische problemen in de omgeving van de patiënten en geeft deze door aan de betreffende afdeling. Ook help je bij het uitdelen van de voedingsmomenten, haal je medicijnen bij de apotheek en breng je kweekjes naar het lab. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor voorraadbeheer en logistiek van de verpleegkundige goederen.

Dit bieden wij

  • Goed samenwerkende teams, met aandacht voor teambuilding- en ontwikkeling
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Een salaris volgens FWG-groep 20 (max. € 2.278,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij de kinderen en hun familie
  • Je hebt een servicegerichte houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beheerst uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je hebt een bereidheid tot verandering en vernieuwing
  • Je bent beschikbaar voor dag-, avond- en weekenddiensten.

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling kindergeneeskunde via telefoonnummer 088 - 250 6135. In verband met de vakantieperiode wordt je dan doorgeschakeld met een afdelingsassistent die op dat moment aanwezig is.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als afdelingsassistent op de kinderafdeling? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht