Zoek vacatures

SEH verpleegkundige in opleiding

Opleidingen | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1059508
Reageren t/m: donderdag 28 november 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Diakonessenhuis worden jaarlijks ca. 28.000 patiënten gezien. De moderne spoedeisende hulp bevindt zich in ons nieuwe Spoedzorgcentrum op onze locatie in Utrecht. Dit is hét acuut centrum van de stad Utrecht en de Utrechtse Heuvelrug. Op de Spoedeisende Hulp werkt je in het team van SEH-verpleegkundigen, zorgassistenten, secretaresses, acute opnameplanners, SEH-artsen KNMG, A(N)IOS en medisch specialisten nauw samen om onze patiënten de beste zorg dichtbij te bieden.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als student op de afdeling SEH ben je mede verantwoordelijk voor de optimale opvang van mensen met een acute zorg- en hulpvraag. Leren staat op de voorgrond. De werktijden zijn volgens een wisselend dienstrooster, waarbij alle diensten worden gedraaid.                                                                              Als SEH verpleegkundige in opleiding volg je de CZO opleiding tot SEH verpleegkundige in een leer-werktraject. Samen met de collega’s haal je een zo hoog mogelijk leerrendement.

Na je opleiding tot SEH verpleegkundige ben je medeverantwoordelijk voor de optimale opvang van mensen met een acute zorg- en hulpvraag; je verpleegt, behandelt en begeleidt patiënten en familie in veelal acute situaties. Je werkt daarbij nauw samen met de diverse disciplines op de SEH.

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris na diplomering volgens FWG-groep 55 (min. € 2.665,- max. € 3.917,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO- of HBO-niveau, of de opleiding bachelor medische hulpverlening, of een IC/CCU-opleiding (in dat geval volstaat de verkorte SEH opleiding)
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om altijd de beste zorg te leveren
  • Je hebt een kwaliteitsbewuste en gemotiveerde werk- en leerhouding, gericht op het leveren van de beste en veilige zorg
  • Je bent in staat om in de loop van de opleiding over de grenzen van vakgebieden heen te kijken en verbanden te leggen
  • Je kunt (aantoonbaar) goed omgaan met de wisselende en stressvolle omstandigheden van een SEH

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Lia Verheul, teammanager 088-2506306.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als SEH verpleegkundige in opleiding? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht