Zoek vacatures

Opleiding HBO-V, duaal (voor MBO-verpleegkundige)

Opleidingen | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1070216
Reageren t/m: dinsdag 1 november 2022
Niveau: MBO
Salarisindicatie: Min. € 0,- tot max. € 0,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

Als leerling verpleegkundige werken en leren in een dynamische en professionele omgeving? En wil je werken in een kleinschalig ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Waar collega’s elkaar kennen en makkelijk aanspreken? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is een opleiding in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Voor verschillende afdelingen binnen het Diakonessenhuis hebben we opleidingsplaatsen voor mbo verpleegkundige die een duale opleiding kunnen volgen tot hbo verpleegkundige. De start van de opleiding is in september of in februari. Afhankelijk van je werkervaring in het ziekenhuis werk je een half jaar voor op een afdeling. Werk je al in het Diakonessenhuis? Dan kan je deze opleiding starten vanaf je eigen afdeling!

De opleiding duurt 2,5 jaar en start 2 keer per jaar in september en in februari en is voor verpleegkundige met een MBO-diploma en een BIG-registratie. Je wordt opgeleid tot verpleegkundige niveau 6 volgens het nieuwe opleidingsprofiel ‘Bachelor of nursing 2020’. Tijdens de opleiding ga je één vaste dag naar de Hogeschool Utrecht. Daarnaast werk en leer je in de praktijk volgens het rooster op je afdeling.

Tijdens jouw opleiding loop je 2 keer stage van 20 weken op een andere afdeling binnen het Diakonessenhuis. Voor interne kandidaten is het mogelijk om een deel van de opleiding op de eigen (verpleeg)afdeling te volgen, met 2 stages van minimaal 20 weken op een andere afdeling. Externe kandidaten worden aangenomen op 1 afdeling en lopen daarnaast ook 2 stages van minimaal 20 weken op een andere afdeling.

Dit bieden wij

  • Het Diakonessenhuis biedt leertrajecten aan op alle niet gespecialiseerde verpleegafdelingen in Utrecht en Zeist. Elk jaar geven de afdelingen door welke plaatsen er beschikbaar zijn. Deze plaatsen worden tijdens het sollicitatieproces toegelicht. Daarnaast loop je 2 keer 20 weken stage op een andere afdeling binnen het Diakonessenhuis. Zo maak je kennis met veel verschillende disciplines in het ziekenhuis
  • Een verkort leertraject voor verpleegkundigen die reeds in het bezit zijn van een MBO-verpleegkundig diploma (niveau 4). De opleiding start tweemaal per jaar, in februari en in september
  • Tijdens de opleiding krijg je een leerarbeidsovereenkomst in het Diakonessenhuis voor 32-36 uur gemiddeld per week. Hiervan ga je wekelijks één vaste dag naar school. De overige 24-28 uur werk je in het ziekenhuis
  • Na afronding van de duale opleidingsvariant ben je breed inzetbaar als verpleegkundige op kwalificatieniveau 6 en optimaal voorbereid op actuele en toekomstige ontwikkelingen in de Nederlandse gezondheidzorg
  • Een salaris dat gebaseerd is op je eerdere opleiding en werkervaring, plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • De kosten voor de opleiding worden vergoed. Daarnaast krijg je een persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4.
  • Bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige.
  • Je bent leergierig en je wilt jezelf verder ontwikkelen.
  • Je hebt doorzettingsvermogen en kunt goed omgaan met de dubbele belasting van werken en leren.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Sjoerd Thoonsen, Opleidingsadviseur van de Diakademie, 088-250 5198, sthoonsen@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

We hebben vaak opleidingsplekken op de verschillende afdelingen. Geef in jouw brief aan welke soort afdeling jou voorkeur heeft. Dan kijken we of we een match kunnen maken. Mocht de afdeling geen plek hebben, dan kan je ook uitgenodigd worden voor een gesprek op een andere afdeling met een opleidingsplaats.

Geef in je sollicitatie duidelijk aan voor welk startmoment (februari of september) je solliciteert. Eerst ontdekken of de afdeling of patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Enthousiast na het lezen van deze vacature en wil je bij ons aan de slag als leerling hbo verpleegkundige? Solliciteer dan direct! Ook lezen we in jouw brief graag terug welke patiëntencategorie jou voorkeur heeft; een beschouwende of een chirurgisch patiënt. Spreekt jouw brief en cv ons aan en sluit je goed aan op het profiel wat wij zoeken? Dan word je snel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na. En een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Actueel

Stevige positie voor verpleegkundigen in ons ziekenhuis

Lees verder

Stevige positie voor verpleegkundigen in ons ziekenhuis

Vrijwilligers getraind in begeleiding patiënten met een visuele beperking

Lees verder

Vrijwilligers getraind in begeleiding patiënten met een visuele beperking

HBO-V student Michiel: ‘’Ik kan de ziekte vaak niet direct wegnemen, maar ik kan de opname voor de patiënt wel zo prettig mogelijk maken.’’

Lees verder

HBO-V student Michiel: ‘’Ik kan de ziekte vaak niet direct wegnemen, maar ik kan de opname voor de patiënt wel zo prettig mogelijk maken.’’

Doktersassistent Romy: “Het Diak voelt als mijn tweede thuis ”

Lees verder

Doktersassistent Romy: “Het Diak voelt als mijn tweede thuis ”

CZO-erkenning zorgopleidingen verlengd

Het Diakonessenhuis is een opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat er veel ruimte en aandacht is voor professionele ontwikkeling. Bijvoorbeeld door het volgen van een verpleegkundige vervolgopleiding, of een medisch ondersteunende opleiding. Een groot aantal van deze opleidingen zijn erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Het CZO beoordeelt de kwaliteit van de opleiding en het leerklimaat van de praktijkleerplaats. Eens in de vijf jaar worden de opleidingen opnieuw beoordeeld. Met ook in 2021 een goed resultaat!

Lees verder

CZO-erkenning zorgopleidingen verlengd

Longarts Barbara Knipscheer slaagt voor Europees examen slaapgeneeskunde

Lees verder

Longarts Barbara Knipscheer slaagt voor Europees examen slaapgeneeskunde

Borstkankerzorg Diakonessenhuis in top 10 Elsevier onderzoek

We zijn trots! Het Diakonessenhuis staat met haar borstkankerzorg in de Top 10 van het landelijke Elsevier onderzoek naar de beste ziekenhuizen.

Lees verder

Borstkankerzorg Diakonessenhuis in top 10 Elsevier onderzoek

Vacatureoverzicht