Zoek vacatures

Operatieassistent in opleiding

Opleidingen | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1172547
Reageren t/m: vrijdag 22 oktober 2021
Niveau: HAVO;HBO;MBO;VWO
Salarisindicatie: Min. € 2.882,- tot max. € 4.227,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

Het Diakonessenhuis is een algemeen ziekenhuis met locaties in Utrecht, Zeist en Doorn. Kwalitatief hoogwaardige, veilige, tijdige en persoonlijke zorg in een prettige omgeving staan voorop. Met meer dan 200 collega’s, waaronder ongeveer 60 operatieassistenten, bieden we elke dag kwaliteitszorg op de operatieafdelingen in Utrecht en Zeist aan patiënten van diverse specialismen. Jouw “collegezaal” bestaat uit acht operatiekamers, een behandelkamer en een recovery/holding op ons moderne OK-complex in Utrecht, en vijf operatiekamers op ons in 2017 volledig vernieuwde OK-complex in Zeist.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als operatieassistent in opleiding word je klaargestoomd om de snijdend specialist op de OK te ondersteunen bij uiteenlopende chirurgische ingrepen. De opleiding wordt verzorgd door het Opleidingscentrum UMCU (theorie) en het Diakonessenhuis (praktijk). De opleiding begint met een beroepsvoorbereidende periode van een halfjaar, tijdens deze periode heb je een leerovereenkomst. Deze periode moet in de praktijk en theorie met een voldoende worden afgesloten. Hierna krijg je een leerarbeidsovereenkomst voor de resteren 2 jaar en 4 maanden. Je sluit de opleiding af met het landelijk erkende en veel gevraagde CZO-diploma Operatieassistent. Na diplomering ben je in staat om veilige en kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten op onze beide locaties. Op onze operatiekamers verricht jij omloop-, instrumenterende en assisterende werkzaamheden ten behoeve van de chirurgische ingreep bij een patiënt. Vanzelfsprekend binnen de gestelde richtlijnen en protocollen die gelden op het OK complex.

Dit bieden wij

  • Een landelijk erkende opleiding voor een uitdagende en dynamische functie.
  • Een plaats in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door een goede sfeer, korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit
  • Een salaris dat afhankelijk is van vooropleiding en ervaring. Na diplomering word je ingeschaald in FWG-groep 55 (maximaal € 4.227,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding
  • Een uitstekende uitslaapregeling na bereikbare diensten.

Dit heb je in huis

  • HAVO of VWO-diploma, profiel natuur & gezondheid, of een MBO/HBO-opleiding, gericht op de gezondheidszorg
  • Je bent leergierig en in staat tot reflecteren op het eigen gedrag en functioneren
  • Je bent assertief en communicatief vaardig en een flexibele doorzetter
  • Ons OKC is een 24-uursbedrijf dus je bent bereid en in staat om (vanaf het derde leerjaar) bereikbaarheidsdiensten in Utrecht te doen.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Julia de Geus, praktijkbegeleider en operatieassistent op 088-250 5424 of Melanie Whittington, teammanager chirurgie op 088-250 8439.

In de sollicitatieprocedure is een assessment opgenomen welke gepland staat op 4 november 2021.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als operatieassistent in opleiding? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor 23 maart.

Actueel

Verpleegkundig specialist behaalt 3e plaats VIOS afstudeerprijs

Onze collega Aveline Haaksman, verpleegkundig specialist hartfalen, behaalde vorige week de derde plaats van de VIOS-afstudeerprijs van de V&VN VS (de beroepsvereniging van verpleegkundig specialisten). Zij dong mee met haar onderzoek naar ‘de beste zorg op de juiste plek voor de hartfalenpatiënt met hoge ziektelast’.

Lees verder

Verpleegkundig specialist behaalt 3e plaats VIOS afstudeerprijs

CZO-erkenning voor opleiding High Care Neonatologie verpleegkundige

Lees verder

CZO-erkenning voor opleiding High Care Neonatologie verpleegkundige

Leerzame ‘prokkelstage’ bij onze afdeling facilitair

Lees verder

Leerzame ‘prokkelstage’ bij onze afdeling facilitair

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Lees verder

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Fijne Dag van de Zorg!

Lees verder

Fijne Dag van de Zorg!

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Lees verder

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Vacatureoverzicht