Zoek vacatures

Leerling Endoscopieverpleegkundige

Opleidingen | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1101345
Reageren t/m: maandag 8 juni 2020
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als leerling Endoscopie verpleegkundige aan de slag in een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt?
Onze up-to-date ingerichte afdeling heeft op locatie Utrecht en Zeist ieder 2 endoscopie kamers, waar meer dan 7000 endoscopieën per jaar worden verricht.
Je komt te werken in een hecht team van 30 medewerkers die werken op beide locaties (verpleegkundigen/planners/medewerkers scopenreiniging) en er werken in totaal acht MDL-artsen en twee PA-endoscopie. De afdeling is een CZO-erkende opleidingsplek.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als ( leerling) Endoscopieverpleegkundige assisteer je de MDL-arts bij het verrichten van diverse endoscopische onderzoeken. Voor tijdens en na het onderzoek begeleid je de patiënten. Ook het voeren van intakegesprekken met patiënten behoort tot je werkzaamheden. We opereren echt als team. Geen dag is hetzelfde en je krijgt leuke collega’s. Als je voldoende bent ingewerkt ga je meedraaien in de bereikbaarheidsdiensten. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We hebben een CZO-erkende praktijkopleiding, dus we bieden je een hele goede opleiding.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris als leerling volgens FWG-groep 45 (min. 2.251,- tot max. € 3.225,- bruto per maand bij een volledige werkweek),. Na diplomering volgens FWG-groep 50 (max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek)plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Je hebt een diploma MBO of HBO verpleegkunde
  • Kwaliteit en patiëntgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel
  • Je hebt ‘gevoel’ voor techniek en geavanceerde apparatuur
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar houdt altijd ook het teambelang voor ogen
  • Je bent flexibel in termen van locatie, werkzaamheden en arbeidstijden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Nienke de Wit coördinator endoscopie (088- 250 6607) of Monique Kuiper, teammanager ( 088 250 9540).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als leerling Endoscopieverpleegkundige Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Vacatureoverzicht