Zoek vacatures

Leerling Endoscopieverpleegkundige

Opleidingen | 24-32 uur per week

Vacaturenummer: 1055117
Reageren t/m: vrijdag 20 september 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als leerling Endoscopie verpleegkundige aan de slag in een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt?

Onze up-to-date ingerichte afdeling heeft op locatie Utrecht en Zeist ieder 2 endoscopie kamers, waar meer dan 7000 endoscopieën per jaar worden verricht.

Je komt te werken in een hecht team van 30 medewerkers die werken op beide locaties (verpleegkundigen/planners/medewerkers scopenreiniging) en er werken in totaal acht MDL-artsen, een chef de clinique en twee PA-endoscopie. De afdeling is een CZO-erkende opleidingsplek.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als ( leerling) Endoscopieverpleegkundige assisteer je de MDL-arts bij het verrichten van diverse endoscopische onderzoeken. Voor tijdens en na het onderzoek begeleid je de patiënten. Ook het voeren van intakegesprekken met patiënten behoort tot je werkzaamheden. We opereren echt als team. Geen dag is hetzelfde en je krijgt leuke collega’s. Als je voldoende bent ingewerkt ga je meedraaien in de bereikbaarheidsdiensten. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We hebben een CZO-erkende praktijkopleiding, dus we bieden je een hele goede opleiding.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeie
  • Een salaris als leerling volgens FWG-groep 45 (max. € 3.072,- bruto per maand bij een volledige werkweek). Na diplomering volgens FWG-groep 50 (max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek)plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Minimaal een opleiding verpleegkunde niveau 4 (BIG geregistreerd)
  • Je bent leergierig en draagt zelf de verantwoordelijkheid over je opleiding tot endoscopieverpleegkundige
  • Kwaliteit en patiëntgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel
  • Je hebt ‘gevoel’ voor techniek en geavanceerde apparatuur
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar houdt altijd ook het teambelang voor ogen
  • Je bent flexibel in termen van locatie, werkzaamheden en arbeidstijden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Susanne Haverkamp Begemann, praktijkopleider endoscopie  (088- 250 6607) of Monique Kuiper, teammanager ( 088 250 9540).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als leerling Endoscopieverpleegkundige Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht