Zoek vacatures

Hartfunctielaborant in opleiding

Opleidingen | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1053518
Reageren t/m: zondag 28 juli 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis en een specialisme dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Zoek je een werkomgeving waar collega’s elkaar kennen en makkelijk aanspreken? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is de functie hartfunctielaborant in opleiding op de Polikliniek Cardiologie in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
Op de Polikliniek Cardiologie Utrecht en Zeist werken medisch secretaresses, doktersassistenten, algemeen en gespecialiseerde hartfunctielaboranten, cardiotechnici, verpleegkundig specialisten en hartfalen/hartrevalidatieverpleegkundigen, al dan niet in opleiding.
Gezamenlijk vormen wij een dynamisch team dat nauw samenwerkt met de cardiologen om het polibezoek voor de cardiologische patiënt en de daaruit voortvloeiende onderzoeken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je begint je opleiding met het maken van ECG's. Daarnaast verricht je aan het einde van het 1ste leerjaar zelfstandig ergometrie onderzoek. Je sluit holters en 24 uurs-bloeddrukmeters aan. Je zult ook ingewerkt worden op diverse andere onderzoeken die we doen binnen de hartfunctie. Gezien de huidige samenstelling van het team zal je specialisatie echografie worden.
Na afronden van de opleiding wordt je flexibel ingezet binnen de hartfunctie. Een tweede specialisatie (holteranalyse, cardiotechniek) behoort zeker tot de mogelijkheden.
Kortom een uitdagende en afwisselende functie!

Dit bieden wij

  • Diversiteit in werkzaamheden
  • Een collegiale en informele werksfeer met een positief leerklimaat
  • Een salaris volgens FWG 40-groep (min. € 1.890,- tot max. € 2797,-bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Als vooropleiding een HAVO- VWO diploma, met wis- natuur en scheikunde
  • Je wilt de HBO opleiding tot hartfunctielaborant, specialisatie echografie, volgen. Het theorie gedeelte is ondergebracht bij het LOI
  • Je hebt uitstekende mondelinge en sociale communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je werkt op een integere, accurate en georganiseerde manier

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Tanja Starink, teammanager polikliniek cardiologie, 088-250 9512 (maandag t/m donderdag).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als hartfunctielaborant in opleiding op de polikliniek cardiologie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht