Zoek vacatures

CC verpleegkundige in opleiding

Opleidingen | 32 uur per week

Vacaturenummer: 741551
Reageren t/m: woensdag 30 september 2020
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Ben jij een verpleegkundige met ambitie en affiniteit met Cardiac Care? Dan geven wij je de kans om te starten met de opleiding CC verpleegkundige op een vooruitstrevende CCU! Startmomenten zijn: februari, mei en november. Het Diakonessenhuis is een algemeen ziekenhuis met locaties in Utrecht, Zeist en Doorn. Op locatie Utrecht bevindt zich onze CCU, die in 2015 nog is verbouwd. De afdeling beschikt over negen hartbewakingsbedden, twee Eerste Hart Hulp bedden en vier EHH stoelen. Hier zet een team van enthousiaste en gemotiveerde Cardiac Care verpleegkundigen zich iedere dag in om de zorg voor onze patiënten te realiseren.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als CC verpleegkundige in opleiding in ons ziekenhuis verleen je zorg aan (hoog)complexe patiënten in levensbedreigende situaties. Je vangt patiënten met (mogelijke) acute cardiologische klachten op. Daarnaast begeleid je patiënten en hun naasten. Ook maak je deel uit van het ziekenhuis brede reanimatieteam en in expertgroepen lever je een bijdrage aan het verbeteren van deskundigheid van je collega’s en de kwaliteit van zorg. De duur van de opleiding bedraagt twaalf maanden.

Dit bieden wij

 • Veel afwisselingen in zorg en ingrepen
 • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis
 • Goed samenwerkende teams, met aandacht voor teambuilding en –ontwikkeling, je hebt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in dit erkend opleidingsziekenhuis
 • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.798,- tot max. € 4.111,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
 • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

 • De afgeronde opleiding verpleegkunde op niveau 4 of niveau 5
 • Tenminste één jaar ziekenhuiservaring
 • Je werkt veilig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Je bent op en flexibel en kunt goed omgaan met druk en stressvolle situaties
 • Het vermogen om feedback te geven en te ontvangen, plus goede sociale vaardigheden
 • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Marijke van der Velde, teammanager, 088-2505048, mvdvelde@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als CC verpleegkundige in opleiding? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Burgemeester op bezoek

Lees verder

Burgemeester op bezoek

Foto's op beschermende kleding

Lees verder

Foto's op beschermende kleding

Vacatureoverzicht