Zoek vacatures

SEH-arts KNMG

Medisch | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1103215
Reageren t/m: woensdag 15 juli 2020
Niveau: WO

Hier kom je te werken

Op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Diakonessenhuis worden jaarlijks ca. 28.000 patiënten gezien. De moderne spoedeisende hulp met 15 gemonitorde kamers, 2 kinderkamers en 2 shock/crashrooms bevindt zich in het Spoedzorgcentrum op onze locatie in Utrecht en heeft een level 2 trauma-accreditatie. We werken nauw samen met de op de spoedzorg geïntegreerde HAP. Er is speciale aandacht voor stadsproblematiek waaronder de opvang van zieke ouderen en de aanpak van maatschappelijke problemen zoals kindermishandeling, psychiatrie en overmatig alcohol gebruik bij volwassenen en kinderen. 

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De vakgroep SEH-artsen bestaat uit 10 collega’s. Als SEH-arts ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse patiëntenzorg en logistieke coördinatie op de SEH. Je werkt professioneel samen met andere medewerkers op de afdeling en in het ziekenhuis.  We houden ons met enthousiasme bezig met o.a. het opleiden en superviseren van arts-assistenten, PSA (kind en volwassen), managementtaken, strategisch vormgeven van de Acute Zorg en spoedechografie. Recent zijn we erkend als opleidingsinstelling door de RGS voor AIOS SEG en de 1e AIOS is dan ook gestart in januari 2020.

Dit bieden wij

  • Werken op een mooie SEH, midden in Utrecht in een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst;
  • Een gezellige, gedreven & jonge vakgroep;
  • Uitgebreide mogelijkheden om je op allerlei vlakken verder te ontwikkelen.
  • Een salaris volgens FWG-groep 80 met vaste ORT -toeslag plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
  • Een aanstelling per september, voor de duur van een jaar.

Dit heb je in huis

  • Je bent opgeleid tot SEH-arts (KNMG)
  • Enkele jaren werkervaring is wenselijk, maar ben je bijna of net klaar met de opleiding, nodigen we je ook van harte uit
  • Je bent een teamspeler en beschikt over uitstekende schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden en bent hierdoor in staat om op diverse niveaus en met verschillende disciplines te communiceren
  • Je bent positief en verbindend ingesteld.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Merel Trijzelaar, SEH-arts en vakgroepvoorzitter of Nathalie Sigger-Kool, SEH-arts en medisch verantwoordelijke SEH, e-mail mtrijzelaar@diakhuis/nsigger@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als SEH-arts KNMG? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Burgemeester op bezoek

Lees verder

Burgemeester op bezoek

Foto's op beschermende kleding

Lees verder

Foto's op beschermende kleding

Vacatureoverzicht