Zoek vacatures

Chef de clinique oncologie

Medisch | 0 uur per week

Vacaturenummer: 1053454
Reageren t/m: maandag 22 juli 2019
Niveau:

Hier kom je te werken

Je komt te werken binnen de maatschap interne geneeskunde/MDL/klinische geriatrie. De maatschap bestaat uit 14 internisten, 8 MDL-artsen en 4 geriaters. De vakgroep interne geneeskunde verzorgt de opleiding interne geneeskunde. De oncologie is een speerpunt van het ziekenhuis.De sectie hemato-oncologie bestaat uit 3 oncologen en 2 hematologen.
Naast een klinische afdeling is er een grote moderne gespecialiseerde dagbehandeling hemato-oncologie en een polikliniek. Er wordt in teamverband gewerkt samen met 2 verpleegkundig specialisten, 2 verpleegkundig specialisten i.o. en de oncologieverpleegkundigen. Wij staan bekend om de goede sfeer en de korte lijntjes.
Er is voor hoog complexe oncologie een goede samenwerking met de omliggende ziekenhuizen.
Er wordt actief deelgenomen aan wetenschappelijke studies.

Dit ga je doen

Wij zoeken een enthousiaste collega die de oncologie in de volle breedte wil uitoefenen. Die zich in wil zetten op de polikliniek, dagbehandeling oncologie en kliniek. Ook de algemene interne geneeskunde is onderdeel van de werkzaamheden op de polikliniek, kliniek en SEH. Daarnaast zult u actief participeren in de MDO’s die er zijn met meerdere specialismen in ons ziekenhuis. Het werk kan plaats vinden op alle locaties. U maakt ook deel uit van het opleidingsteam. Arts-assistenten, zowel in opleiding als niet in opleiding werken onder supervisie op de kliniek, SEH en polikliniek.

Dit bieden wij

  • Er is plek voor 3-4 dagen per week, inclusief diensten voor de algemene interne geneeskunde.
  • Voor de duur van 12 maanden
  • De aanstelling, arbeidsvoorwaarden en het salaris is volgens AMS.
  • De mogelijkheid om binnen een brede vakgroep werkervaring op te doen.

Dit heb je in huis

Je hebt de opleiding tot internist-oncoloog afgerond. Je bent een teamspeler en beschikt over uitstekende schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden en bent hierdoor in staat om op diverse niveaus en met verschillende disciplines te communiceren. 

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Lobke van Leeuwen of Lieke van Huis, beiden internist-oncoloog 088-250 6474 (maandag t/m donderdag).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als chef de clinique oncologie maatschap Interne Geneeskunde/MDL/Klinische Geriatrie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht