Zoek vacatures

AIOS Orthopedie/ROGO Midden-West

Medisch | 40 uur per week

Vacaturenummer: 1155385
Reageren t/m: dinsdag 31 augustus 2021
Niveau:

      AIOS Orthopedie

Heb jij grote belangstelling voor het vakgebied orthopedie en wil je jezelf ontwikkelen tot orthopedisch chirurg? Dat kan binnen het ROGO Midden-West! De opleiding start op verschillende momenten in 2022.

Het ROGO Midden-West
Het ROGO Midden-West bestaat uit de orthopedische afdelingen van de ziekenhuizen UMC Utrecht, OLVG Amsterdam, Diakonessenhuis Utrecht/Zeist en St Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein.

De opleiding
De opleiding tot orthopedisch chirurg binnen deze ziekenhuizen bestaat uit een goede balans van diverse modules zoals prothesiologie, schouder, sportsmedicine/arthroscopie, wervelkolom, kinderorthopedie, knie en trauma. Daarnaast zijn er goede mogelijkheden om je zelf wetenschappelijk te verdiepen en persoonlijk te ontwikkelen. De opleiding is ambitieus, persoon- en kwaliteitgericht en gebruikt de recent gemoderniseerde opleidingsstructuur orthopedie als leidraad voor de opleiding tot medisch specialist. 

Instroom in de opleiding vindt plaats op verschillende tijdstippen in 2022. Dit is afhankelijk van het opleidingsschema. Als je bent geplaatst start je met de vooropleiding algemene heelkunde. Deze vooropleiding doorloop je gedurende 1,5 jaar binnen de met ons cluster geaffilieerde heelkunde afdelingen. Daarna volg je de opleiding tot orthopedisch chirurg (4,5 jaar).

Wat vragen wij van je?

  • Een geldig artsdiploma
  • Minimaal 6 maanden (orthopedisch) chirurgische ervaring met referentie. Minimaal 1 (inter)nationaal peer reviewed artikel als 1e, 2e of laatste auteur
  • Aantoonbare klinische of wetenschappelijke ervaring met onderbouwde belangstelling voor het specialisme orthopedie
  • Je bent enthousiast voor het beroep van orthopedisch chirurg
  • Je bent in staat ons en anderen uit te leggen waarom je enthousiast bent en hoe je een bijdrage gaat leveren aan ons ROGO, aan ons vak en voor onze patiënten.

Wil je eerst meer informatie?
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met de coördinator van het ROGO Midden West, Mariska van Stijn, St. Antonius Ziekenhuis, T: 088-3200855. Zij vertelt je graag meer over deze vacature. 

Solliciteren
Heb je belangstelling om jezelf te ontwikkelen tot orthopedisch chirurg? Stuur ons dan voor 1 september 2021 jouw gemotiveerde sollicitatie en cv via de solliciteerbutton op de website van het St. Antonius Ziekenhuis. Je kunt je sollicitatie richten aan dr. M. van Dijk, secretaris van het ROGO. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 september 2021.

LET OP: 

Alle reacties op deze opleidingsplaats worden verzameld door het St. Antonius Ziekenhuis. We verzoeken je daarom je sollicitatie uitsluitend via de website van het Antonius ziekenhuis naar ons toe te sturen. Heb je vragen over het insturen van je sollicitatie, dan kun je bellen met Antonius@Work, T 088-3208640. 

Actueel

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Lees verder

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Fijne Dag van de Zorg!

Lees verder

Fijne Dag van de Zorg!

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Lees verder

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Lees verder

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Solliciteren tijdens lockdown

Ook tijdens de lockdown-periode kun je gewoon solliciteren.

Lees verder

Solliciteren tijdens lockdown

Vrijwilligers, bedankt!

Lees verder

Vrijwilligers, bedankt!

Vacatureoverzicht