Zoek vacatures

AIOS Orthopedie/ROGO Midden-West

Medisch | 0 uur per week

Vacaturenummer: 1058819
Reageren t/m: zaterdag 31 augustus 2019
Niveau: WO

      AIOS Orthopedie

Het ROGO Midden-West
Het ROGO Midden-West bestaat uit de orthopedische afdelingen van de ziekenhuizen UMC Utrecht, OLVG Amsterdam, Diakonessenhuis Utrecht/Zeist en St Antonius Ziekenhuis Nieuwegein/Utrecht.

De opleiding tot orthopedisch chirurg binnen deze ziekenhuizen bestaat uit een goede balans van diverse modules zoals prothesiologie, schouder, sportsmedicine/arthroscopie, wervel, kinderorthopedie, knie en trauma. Daarnaast zijn er goede mogelijkheden om je zelf wetenschappelijk te verdiepen en persoonlijk te ontwikkelen. De opleiding is ambitieus, persoon- en kwaliteitgericht en gebruikt de recent gemoderniseerde opleidingsstructuur orthopedie als leidraad voor de opleiding tot medisch specialist.

De opleiding

De vacature betreft die van arts-assistent in opleiding tot specialist orthopedie.Instroom vindt plaats in 2020. Geplaatste kandidaten starten afhankelijk van hun opleidingsschema, op verschillende tijdstippen in 2020 met hun vooropleiding. De vooropleiding algemene heelkunde wordt gedurende 1½ jaar gelopen, en binnen de met ons cluster geaffilieerde heelkunde afdelingen, gevolgd door de opleiding tot orthopedisch chirurg (4,5 jaar).

Wat vragen wij van je?

-Je beschikt over een geldig artsdiploma

-Minimaal 6 maanden chirurgische (met referentie), dan wel orthopedische ervaring
-Minimaal 1 peer reviewed artikel (inter)nationaal als 1e, 2e of laatste auteur
-Aantoonbare klinische of wetenschappelijke ervaring met onderbouwde belangstelling voor het   specialisme orthopedie
-Je bent enthousiast voor het beroep van orthopedisch chirurg
-Je bent in staat ons en anderen uit te leggen waarom je enthousiast bent en hoe je een bijdrage gaat leveren aan ons ROGO, aan ons vak en voor onze patiënten.

Wil je eerst meer informatie?

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met de coördinator van het ROGO Midden West, Jenney van den Heiligenberg, St Antonius Ziekenhuis, tel: 088-3202325. Zij vertelt je graag meer over deze vacature.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatie richten aan dr. M. van Dijk, secretaris van het ROGO.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25-09-2019. De sluitingsdatum van deze vacature is bepaald op 1-9-2019.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen naar Jenney van den Heiligenberg (coördinator ROGO Midden-West) via j.heiligenberg@antoniusziekenhuis.nl (en niet via het online sollicitatieformulier). 

Vacatureoverzicht