Zoek vacatures

AIOS Klinische Chemie

Medisch | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1149949
Reageren t/m: maandag 24 mei 2021
Niveau:

Hier kom je te werken

De afdeling Klinische Chemie, Hematologie en Immunologie (KCHI) is gehuisvest in een modern laboratorium op twee locaties, Utrecht en Zeist. Met ruim 190 medisch specialisten biedt het Diakonessenhuis kwalitatief hoogwaardige zorg. Daarnaast is het Diakonessenhuis een opleidingsinstituut voor 15 specialistische opleidingen waaronder de klinische chemie. Speerpunten waar het Diakonessenhuis zich op richt zijn, acute zorg, zorg voor vrouw & kind, oncologie, ouderenzorg en chronische zorg. Verder bestaan er in het Diakonessenhuis enkele zogeheten excellente centra. De afdeling klinische Chemie, Hematologie & Immunologie (KCHI) verzorgt naast alle lichaamseigen diagnostiek in bloed en lichaamsvloeistoffen ook semenopwerking en de zorg rond bloeduitgifte en transfusie. Binnen het laboratorium functioneert een trombosedienst. Op de afdeling KCHI werken inclusief trombosedienst ruim 110 medewerkers binnen 80 fte. Er bestaat goede samenwerking met de overige ziekenhuislaboratoria en de laboratoria in de directe regio. De opleiding wordt mede vormgegeven en ingevuld binnen het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Per 1 september bestaat binnen ons ziekenhuis een vacature voor een AIOS Klinische Chemie.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De opleiding, welke wordt vormgegeven volgens de richtlijn van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde, wordt deels verzorgd binnen ons ziekenhuis en deels binnen het UMCU (2:1). Gedurende 4 jaar zul je praktische en theoretische vaardigheden opdoen op de hoofdgebieden van het vakgebied en kennis en ervaring opdoen om op het grensgebied met de vele klinische disciplines je bijdrage aan de patiëntenzorg te kunnen leveren. Als onderdeel van de opleiding neem je tevens deel aan de achterwachtdiensten. Tijdens de opleiding worden verscheidene examens afgenomen. Aan het eind van de opleiding word je in staat geacht zelfstandig leiding te kunnen geven aan een klinisch chemisch en hematologisch laboratorium.

Dit bieden wij

Een aanstelling voor de duur van de opleiding (4 jaar) waarbij het salaris wordt ingeschaald volgens CAO ziekenhuiswezen (artikel 7, tabel 4).

Dit heb je in huis

  • Je hebt een academische vooropleiding (bio)chemie, biomedische wetenschappen, farmacie of geneeskunde en bent gepromoveerd op een biomedisch onderwerp.
  • Je bezit aantoonbare interesse in de klinische chemie en bent bereid om door middel van enkele publicaties gedurende je opleiding het vakgebied vooruit te helpen.
  • Je bent enthousiast en ambitieus, kent een bovengemiddelde inzet en flexibiliteit en beschikt daarbij over grote zelfstandigheid en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Kees van de Water (klinisch chemicus; T 088-2509468), Jeannet Nigten (klinisch chemicus; T088-2505942), Matthieu Bosman (klinisch chemicus; T 088-2506533) of Jeroen van den Wijngaard (klinisch chemicus; T 088-2506221).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als AIOS Klinische Chemie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

 Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gepland in week 25 en 26 (21 juni t/m 2 juli 2021).

Actueel

Fijne Dag van de Zorg!

Lees verder

Fijne Dag van de Zorg!

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Lees verder

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Lees verder

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Solliciteren tijdens lockdown

Ook tijdens de lockdown-periode kun je gewoon solliciteren.

Lees verder

Solliciteren tijdens lockdown

Vrijwilligers, bedankt!

Lees verder

Vrijwilligers, bedankt!

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Lees verder

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Vacatureoverzicht