Zoek vacatures

Klinisch Fysicus

Facilitair | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1087282
Reageren t/m: maandag 17 februari 2020
Niveau:

Hier kom je te werken

Als klinisch fysicus werk je nauw samen met de klinische technologie en vorm je gezamenlijk de afdeling Klinische Fysica en Technologie (KFT).  Deze afdeling is verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van medische apparatuur en bevordert een doelmatig en veilig gebruik ervan.

Op deze afdeling zijn momenteel 2 klinisch fysici, een afdelingsmanager, 10 klinisch technici, 2 medisch technologen en 1 biomedisch technoloog werkzaam.

De vakgroep klinische fysica is onderdeel van het facilitair bedrijf en valt onder de manager Facilitair Bedrijf. De klinisch fysicus is lid van de medische staf. Deze vacature betreft opvolging van 1 van de klinisch fysici.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als klinisch fysicus ben je verantwoordelijk voor de werkgebieden algemene klinische fysica, radiologie & nucleaire geneeskunde. Je adviseert, inspecteert en signaleert over de naleving van beleid, richtlijnen en wettelijke voorschriften. Daarnaast geef je onder andere advies bij aanschaf van nieuwe apparatuur en het implementeren van nieuwe technologie.

Bovendien zijn er tal van ontwikkelingen, zoals de aanstaande realisatie van een vrouw-kind centrum, nieuwbouw van de Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en verbeteren van investeringsbeleid voor verscheidene apparatuur groepen.

Voor deze uitbreiding zoeken wij een enthousiaste collega die graag participeert bij uitbreiding van de werkzaamheden op het werkterrein van de algemene klinische fysica.

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een functie voor de duur van 3 jaar
  • Een salaris volgens FWG-groep 75 (min. 4.994,- en max. € 7.669,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en een persoonlijk opleidingsbudget en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je bent geregistreerd klinisch fysicus met als werkterrein algemene klinische fysica of radiologie en nucleaire geneeskunde
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een bruggenbouwer
  • Je bent innovatief, oplossingsgericht en pragmatisch
  • Je bent makkelijk benaderbaar en hebt het vermogen om samen te werken met mensen van verschillende disciplines
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Peter Brinks, klinisch fysicus, tel. 088-2506102 of Rogier van Dijk, manager facilitair bedrijf, tel. 088-2505429.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als klinisch fysicus? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

 Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht