Zoek vacatures

Beleidsmedewerker Bedrijfsbureau Facilitair Bedrijf

Facilitair | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1086548
Reageren t/m: zondag 2 februari 2020
Niveau: HBO;WO

Hier kom je te werken

Als Beleidsmedewerker Bedrijfsbureau Facilitair Bedrijf (FB) een bijdrage leveren aan  kwalitatief hoogwaardige zorg? Het Diakonessenhuis in Utrecht is een modern, kleinschalig ziekenhuis met grote ambities. Hierbinnen ondersteunt het Facilitair Bedrijf (FB) de zorg. Het FB ontwikkelt zich tot een zelfstandige en klantgerichte organisatie. Het team waarin je werkt bestaat uit circa 15 medewerkers met verschillende disciplines maar één gezamenlijk doel. Het ontzorgen van het ziekenhuis door te faciliteren. Hierbij zet het team haar kennis en kwaliteiten proactief in om doelgericht waarde voor de klant te creëren.

Dit ga je doen

Als beleidsmedewerker Bedrijfsbureau schrijf je projectplannen incl. voortgangsrapportages. Deze lever je op binnen de gestelde grenzen  van tijd, geld en kwaliteit. Je bewaakt de voortgang in de uitvoering van projecten, verzorgt de communicatie en beheert de relatie met alle belanghebbenden.
Je houdt interne en externe ontwikkelingen bij op het vakgebied en signaleert knelpunten in het beleid en doet verbetervoorstellen. Je stelt implementatie- plannen op voor de uitvoering van nieuw beleid en stemt dit af met betrokken organisatieonderdelen.
Je vertaalt ontwikkelingen naar rapportages en (beleids)voorstellen en geeft consequenties aan voor de bedrijfsvoering. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van managementinformatie en analyseert deze informatie voor het gehele FB.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Goed samenwerkende teams, met aandacht voor teambuilding en –ontwikkeling
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. 2.665,- tot max. € 3.917,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Deskundigheid en een afgeronde HBO of Academische opleiding
  • Ervaring in beleid en management gezondheidszorg of in de facilitaire dienstverlening
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
  • Daadkrachtig en accuraat
  • Veilig werken en kwaliteit staan voorop

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Tamara Praamstra, hoofd Bedrijfsbureau 088-250 5966.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Beleidsmedewerker Bedrijfsbureau Facilitair Bedrijf? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht