Zoek vacatures

Assortiment coördinator

Facilitair | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1100566
Reageren t/m: maandag 8 juni 2020
Niveau:

Hier kom je te werken

Als Assortiment Coördinator maak je deel uit van de afdeling Inkoop.
Het motto van de Afdeling Inkoop “ samen inkopen loont” vertaalt zich door te werken in multidisciplinaire werkgroepen en met externe partners.
De afdeling is verantwoordelijk voor de inkoop van investerings- , exploitatiegoederen en diensten. Hierbij streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. We hebben oog voor hoogwaardige kwaliteit, het minimaliseren van (inkoop)kosten, het beperken van risico’s voor de patiënt en organisatie en maatschappelijk verantwoord inkopen.
De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor contract- en leveranciersmanagementproces en het assortimentsbeheer.
Er wordt gewerkt conform inkoopbeleid  en het convenant ‘Veilige toepassing medische technologie’.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

In de rol van Assortiment Coördinator ben je dé verbindende schakel tussen organisatie, afdeling Inkoop en de leverancier bij het samenstellen en beheren van het assortiment binnen het Diakonessenhuis.
Je draagt zorg voor de naleving van de richtlijnen en bent verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen en wetten op het gebied van medische hulpmiddelen.
Initieert en begeleidt (standaardisatie en harmonisatie) projecten en werkt nauw samen met de zorg professionals van diverse disciplines.
Verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg, zoals de afhandeling van klachten en recalls en bewaakt de continuïteit door bij leveringsproblemen op zoek te gaan naar alternatieven en voor het bewaken van het assortiment en de kosten die daarmee gepaard gaan.
Actief deelnemen in de Commissie Medische Hulpmiddelen als inhoudsdeskundige en procesbewaker.

 

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst.
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.798,- en max. € 4.111,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33
  • Fulltime aanstelling van 32-36 uur per week, arbeidstijden zijn flexibel in te vullen.
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • een medische opleiding bij voorkeur een verpleegkundige Hbo-opleiding of minimaal HBO werk/denkniveau, eventueel aangevuld met specialistische vervolgopleiding ( b.v. ICU of OK)
  • bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring in een ziekenhuis
  • kennis en ervaring met kwaliteitssystemen en kwaliteitsnormen in de zorg en wet- en regelgeving (IGZ), normeringen en verplichtingen (CE, notified body, kwaliteitssystemen)
  • ruime ervaring met projectmatig werken en veranderingsprocessen binnen een grote complexe organisatie
  • commercieel ingesteld en in staat om hierin te adviseren.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Wendy Klein, Hoofd Inkoop bereikbaar op telefoonnummer 088 250 5107.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Assortiment coördinator? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

 Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Vacatureoverzicht