Zoek vacatures

1e-Lijnsmedewerker Facilitair Servicebureau

Facilitair | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1032617
Reageren t/m: woensdag 20 maart 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als 1e-lijnsmedewerker FSB maak je deel uit van een klein team. Het FSB is onderdeel van het Cluster Services van het Facilitair Bedrijf. Als FSB’er ontzorg je de interne klant. Dit doe je door je betrokkenheid met ons ziekenhuis en haar medewerkers. Samen met ons ben je het visitekaartje van het Facilitair Bedrijf. Door de grote diversiteit aan producten en diensten die je tegenkomt, ontwikkel je jezelf al snel tot facilitaire duizendpoot. Je locatie zal in de inwerkperiode Utrecht zijn, daarna werk je ook op locatie Zeist.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als 1e-lijnsmedewerker FSB zit je veel aan de telefoon en achter de pc. Je beantwoordt allerhande vragen, gericht op facilitaire diensten en producten. Binnen no-time weet je alles van reserveringen, vervoer en parkeren. Je maakt medewerkerspassen en begrijpt dat problemen met koffiemachines direct doorgegeven moeten worden aan de operator. Je geeft sleutels en lockers uit, doet af en toe lichte repro-werkzaamheden en zorgt voor een lege mailbox aan het eind van de dag. Dit is slechts een gedeelte van je gevarieerde werkdagen. Je doet alles met een lach: voor jou is de klant koning. Ontzorgen is jouw kracht.

Dit bieden wij

  • Een servicegerichte functie waarbij je voor de interne klant echt het verschil kunt maken
  • Een klein team dat de komende jaren nog volop in ontwikkeling zal zijn
  • Een salaris volgens FWG-groep 35 (max. € 2.665,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding of aantoonbaar Mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring in een servicegerichte omgeving;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een prettige telefoonstem;
  • Je kunt uitstekend met de pc overweg en je weet je weg in Outlook;
  • Kennis van Ultimo of een vergelijkbaar softwareprogramma is een pre.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het José Holt, teamleider FSB, 088 250 5449.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als 1e-lijnsmedewerker FSB? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. De eerste gespreksronde vindt plaats in de vorm van een speeddate op donderdag 4 april. Je hebt dan korte gesprekjes met verschillende collega’s. Zo krijg jij een goede eerste indruk van het FSB, en wij van jou. De tweede gespreksronde vindt plaats in de week van 8 april. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht