Zoek vacatures

1e-lijns medewerker Facilitair Service Bureau (FSB)

Facilitair | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1060212
Reageren t/m: dinsdag 1 oktober 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als 1e-lijns medewerker FSB maak je deel uit van een klein team. Het FSB is onderdeel van het cluster Services van het Facilitair Bedrijf. Als FSB’er ben je betrokken bij ons ziekenhuis en haar medewerkers en ontzorg je je collega’s van de verschillende afdelingen. Samen met ons ben je het visitekaartje van het Facilitair Bedrijf. Door de grote diversiteit aan producten en diensten die je tegenkomt, ontwikkel je jezelf al snel tot facilitaire duizendpoot. Je locatie zal tijdens je inwerkperiode Utrecht zijn, daarna werk je ook op locatie Zeist. 

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als 1e-lijnsmedewerker zit je veel aan de telefoon en achter de pc. Je beantwoordt allerhande vragen, gericht op facilitaire diensten en producten. Binnen no-time weet je alles van reserveringen, vervoer en parkeren. Je maakt medewerkerspassen en begrijpt dat problemen met koffiemachines direct doorgegeven moeten worden aan de operator. Je geeft sleutels en lockers uit, doet af en toe lichte reprowerkzaamheden en zorgt voor een lege mailbox aan het eind van de dag.  Dit is slechts een gedeelte van je gevarieerde werkdagen. Je doet alles met een lach: voor jou is de klant koning.

Dit bieden wij

  • Een servicegerichte functie waarbij je voor de interne klant echt het verschil kunt maken
  • Een klein team dat de komende jaren nog volop in ontwikkeling zal zijn
  • Een salaris volgens FWG-groep 35 (min. € 1.792,- tot max. € 2.665,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering én vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, of aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een servicegerichte omgeving is een pre
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een prettige telefoonstem
  • Je kunt goed met de pc overweg en je weet je weg in Microsoft Office (m.n. Word en Excel)
  • Kennis van Ultimo en Iprotect is een pre

Meer weten over deze vacature?

Vraag het José Holt, teamleider 088-2505449 of Elberik Wolters, coördinator 088-2506177.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als 1e-lijnsmedewerker FSB? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

De eerste gespreksronde is in de vorm van een speeddate waarbij je korte gesprekjes voert met verschillende collega’s. Zo krijg je een goede eerste indruk van het FSB en wij van jou.

Vóór het eventuele arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht