Zoek vacatures

Telefoniemedewerker Polikliniek KNO

Administratief/Secretarieel | 24-32 uur per week

Vacaturenummer: 1043804
Reageren t/m: maandag 27 mei 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Op de polikliniek KNO/Hoofd-halschirurgie werken we met een team van medisch specialisten, arts-assistenten, doktersassistenten, telefonisten, baliemedewerkers en secretaresse intensief samen om hoogstaande kwaliteit te leveren aan onze patiënten en bezoekers. Het specialisme KNO/ Hoofd-halschirurgie richt zich op behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren. Daarnaast richt het specialisme zich ook op afwijkingen in het overige hoofd-halsgebied, zoals gezwellen in de hals, de speekselklieren en afwijkingen van de slokdarm. Ook de behandeling van snurken, huidtumoren en uitval van de aangezichtszenuw behoren tot het aandachtsgebied.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De telefonie medewerker is het eerste contact van de patiënt met de polikliniek. Je bent de telefonische vraagbaak voor patiënten en maakt, of verzet, voor hen een afspraak op de polikliniek. Daarnaast heb je contact met de medewerkers van de polikliniek KNO zoals verpleegkundigen, secretariaat urologie en opnameplanner over allerhande voorkomende vragen. Verder verricht je licht administratieve taken, onder andere het bevestigen van afspraken, het toezenden van informatie over ingrepen en het opvragen van gegevens bij andere ziekenhuizen.

Dit bieden wij

  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 30 (max. € 2.534,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal MBO-niveau
  • Ervaring in een vergelijkbare functie (dit is een pré)
  • Kennis van administratieve processen en ervaring met het Elektronisch Patiënten Dossier (bij voorkeur HiX)
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal heeft

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Judith Zegers, teamhoofd polikliniek KNO/Urologie a.i., telefoonnummer 088-2506498, jzegersvanschaick@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Telefoniemedewerkster polikliniek KNO? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op 29 mei 2019.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht