Zoek vacatures

Senior Salarisadministrateur

Administratief/Secretarieel | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1062695
Reageren t/m: woensdag 25 september 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als senior salarisadministrateur kom je te werken op de afdeling personeels- en salarisadministratie (PSA) waar alle processen rond de uitvoering van personeels- en loonadministratie samenkomen. Op deze dynamische plek word je onderdeel van een leuk team dat volop in ontwikkeling is op het gebied van het personeelsinformatiesysteem met Youforce van Raet als nieuw onderdeel.
Het Diakonessenhuis locatie Zeist is een kleinschalig persoonlijk ziekenhuis gelegen in een mooie bosrijke omgeving.
De afdeling PSA is onderdeel van de Concerndienst van het Diakonessenhuis Zeist/Utrecht. De Concerndienst vormt het financiële hart van het Diakonessenhuis.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als senior salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige verwerking van alle binnenkomende mutaties in diverse systemen en de daarbij behorende correspondentie. Je draagt zorg voor een correct verloop van de medewerkersprocessen en gaat na of de juiste wet- en regelgeving gehanteerd wordt. Daar waar processen nog niet (volledig) geautomatiseerd zijn doe jij zelf (een gedeelte van) de verwerking. Daarnaast ga je je bezig houden met het beheer en inrichting van de diverse applicaties.
Samen met je collega’s pak je verder alle voorkomende werkzaamheden op om zo een optimale bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering van het ziekenhuis.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in werkzaamheden
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 50, afhankelijk van opleiding en ervaring max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek, plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bent in het bezit van diploma PDL, hebt aantoonbare werkervaring van minimaal 3 jaar in een vergelijkbare functie, een diploma VPS/MPS is een pré
  • Je bent NIRPA geregistreerd
  • Je hebt actuele kennis op het gebied van arbeidsrecht, loonbelasting en sociale wetgeving. Kennis en ervaring op het gebied van applicatiebeheer van HR systemen is een pré
  • Je hebt kennis van Beaufort en Youforce zowel theoretisch als praktisch
  • Je bent gewend om zelfstandig te functioneren, accuraat te werken, zoekt actief samenwerking en bent in staat collega’s te betrekken bij nieuwe ontwikkelingen.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Annette Arps, secretaris Concerndienst,  telefoonnummer 088-2506515.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als senior salarisadministrateur? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht