Zoek vacatures

Rasterbeheerder

Administratief/Secretarieel | 16 uur per week

Vacaturenummer: 1101792
Reageren t/m: maandag 15 juni 2020
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

De afdeling zorglogistiek bestaat uit twee medewerkers en is een afdeling met een spilfunctie. De kennis en kunde zijn hoog, wat nodig is om de kwaliteit die we kunnen en willen bieden te garanderen. Je hebt een faciliterende rol in de organisatie en werkt samen met de planners van de poliklinieken en waar nodig ook met teammanagers. Je hebt een adviserende rol om de mogelijkheden van het systeem zo effectief mogelijk in te zetten bij de uitvoering van je werk.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je werkt zelfstandig als rasterbeheerder in Chipsoft HIX en de gerelateerde applicaties, zoals HIX agenda en HiX patiënt, waarbij je verantwoordelijk bent voor het vastleggen van alle roosters van de poliklinieken in het systeem.  Je houdt contact met teammanagers en/of roosteraars.

Ook verricht je werkzaamheden voor het koppelbureau. Dubbel ingeschreven patiënten koppel je na een check bij de gemeentelijke basisadministratie (GBA).

Je geeft ondersteuning aan eindgebruikers en overlegt met hen over verbeteringen. Je zoekt naar het optimale tussen proces en applicatie en vraagt door om een passende oplossing te bieden. Je bent op de hoogte van de processen, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van je applicaties, zorg en ICT en levert een optimale bijdrage aan het doel van het team.

Dit bieden wij

  • Er is een fantastisch opleidingsklimaat en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vak
  • Er is veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 40 (min. € 1.984,- en max. € 2.937,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je bent analytisch en werkt systematisch
  • Je bent in staat gestructureerd en accuraat te werken waarbij je het overzicht houdt en je nieuwe onderwerpen en processen snel eigen maakt
  • Je kunt prioriteiten stellen en urgentie goed inschatten
  • Je beschikt over uitstekende contactuele en communicatieve (schriftelijk en mondeling) vaardigheden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Jenny van der Laan teammanager rasterbeheer, jvdlaan@diakhuis.nl  of tel. 088 – 250 6169.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Rasterbeheerder? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Vacatureoverzicht